Коротко про суть. В інет магазині купив товар (елктронні ваги). Почали погано працювати. Заніс в сервіс. Написали акт зписання і послали до продавця. А тепер цікаве: контакти інет магазину в мене не збереглися, на чеку є штамп з назвою "ФОП" та ЗКПО, на даному сайті http://www.irc.gov.ua/ua/search.html вказало, що підприємець зареєстрований в Деснянському р-ні м. Києва. А тепер саме власне питання. Підкажіть, як і де можна взнати більш точні координати підприємця (телефон/адресу)?
Якщо треба офіційно - звертайтесь до будь-якого державного реєстратора. За 51 грн. дадуть витяг (або виписку -що захочете) його даними. Інша справа, що юридична адреса може не співпадати з фактичною.
попробуйте поисковиком найти такие же весы в продаже в сети. Если они ими торгуют постоянно то шанс велик. Там будет телефон.
Когда-то на форуме была ссылочка, по которой зная Ф.И.О., можно было получить и другую информацию (телефон физ.лица по месту прописки (если таковой имеется) и адрес регистрации ). Только я сейчас не могу её найти. Может кто помнит, в какой она теме? типа такой, но покруче http://www.nomer.org/allukraina/
В справочном бюро г. Киева. Наберите 109 или 1509 запросите номер телефона. Если нет точного адреса то 1509 - это справка платная, но без дополнительной информации, только по названию предприятия. Правда у Вас, в Киеве ,может быть другой номер справки.
№ телефона 1559 ,бизнес- справка ,попробуйте.Учтите,что в 90 %% фактический адрес не совпадает с юридическим.
Ну, що ж. Знову всіх вітаю. Історія отримала деяке продовження. Пошук тривав весь цей час. Оскільки замовлення робилося з робочого місця, то було проведено спробу перевірити вихідні дзвінки з мого робочого номера в заданий день (але моє підприємство веде тільки облік міжміських дзвінків), аналогічно була спроба аналізу виходів в інтернет (але глибина зберігання на сервері тільки місяць). Звернення в довідки нічого не дали - там дані просто відсутні (це взагалі то досить просто робиться, мої батьки теж так вчинили). Я вже перевірив старі бази "09" (нові по м. Київ не випускаються) - взнав тільки минуле місце проживання та телефон (зараз там проживають інші люди). І от мені все таки вдалося через податкову "по коду" отримати деяку інформацію: адресу (телефону не було), але задавши адресу в ту ж таки стару базу "09" отримав номер. Зателефонува і БІНГО. Є. Порозмовляли. Опонент не на жарт розлютився. Спочатку попоросив залишити мій номер (я сказав свій мобільний) перезвонив ("засвічений" номер я одразу перевірив, випав такий собі інтернет магазин). Опонент почав кричати, що не його печатка на товарному чеку, що такого товару в заданий день не продавалося. Щось взагалі мова про обмін поки не йшла. Призначили зустріч. Сьогодні поїду. Побачимо, що з цього вийде.
Ха, Вам цікаво? Все виявилось дуже просто. Як з"ясувалось при зустрічі, сам "СПД" займається фототехнікою, але в нього є низка друзів, що працюють під його іменем на взаємовигідних умовах . Підприємець взяв у мене копії документів на товар, на другий день до мене зателефонували уже самі фактичні продавці. Домовились, що мені повернуть гроші. Протягом дня до мого офісу під"їхав їх представник - і все закінчилось. З.І. порада від мене, у подібній ситуації шукайте знайомих у податковій.