Друже,Volynyaka! Щирому товаришеві,батьку,чоловіку,екстренному доку,ентузіасту пошуковцю,гонщику - перфект і повага в День подвійного свята! Богатирського здров"я тобі,Микольцю, і твоїм підростаючим козакам! Кохання!Матеріального і духовного благополуччя! Менше стресів на роботі і більше цікавих знахідок! Хай удача не злітає з твоїх "котушок"! Від імені,і за дорученням,бригади камрадів - з повагою - Змій
Поздравляю!!! Кристальной жизни, не хочу тебе желать. И в ясный день, случаются ненастье. Желаю тебе, всяческих удач. И просто, человеческого счастья.
фото цветов Любий друже! З подвійним святом! З Днем народження! Хайщастить тобі! А чудо ты творишь каждый день! Молюсь за тебя!
Трохи із запіздненням, але хочеться приєднатись. Миколо! Вітаю тебе із подвійним святом! Нехай ні мороз, ані снігові замети не стануть на заваді всім тим радостям і приємностям, які тобі вже вспіли набажати у привеликій кількості і щиросердечній якості. Тяжко добавити щось оригінальне і більш приємне, чим попередні привітання, тому я просто до них приєднаюся. Хай щастить тобі в усьому, друже!!!