Доброго дня шановні форумчани. Цікавить ціна для старту. Продавати буду в нас на аукціоні. Знахідка особиста. Знайшов візуально, на розпашці. Кордон Кіровоградської з Черкаською обл. Діаметр верхнього отвору 23мм, нижнього 21мм. Заранні дякую. З пов.
Приветствую.Слишком зализанна и симметрична,как для каменного века?..Может есть резон пообсуждать в профильном разделе : https://reibert.info/forums/drevnost.42/ Если все "Ок",то дороже продастся...
Добро. Создам ще і там тему. Дякую. Ось тема. https://reibert.info/threads/kam-janna-sokirka.1070242/
хороший топор в печальном сохране. не слушайте никого - с гривны не ставьте , не поощряйте дэбильных халявщиков , помониторьте рынок .... С учетом потерь сохрана ( к сожалению они ЕСТЬ ) определите минимальный НЕ ЖАЛКИЙ для Вас старт , и ставьте на продажу на фиолетовом.
блін, люди я дійсно не дуже розумію – ви цим дрова на зиму рубати-заготувляти збираєтеся? які "потери сохрана"? )) пара крихт відщербилася прі експлуатаціі, десять століть тому – це настільки знижує цінність історичної знахідки? Як на мене – або "шашечкі", або на "полочку" – цеж історія... не стріляти з нього) не можу повірити, що все серйозні колекціонери – фанатичні до такої міри, що зовсім з'їхали з глузду від тупого перфекціонізму)) А булоб гарненьке рівненьке – казали б – яесь вонно, наче десять веків роботи не бачило, а змайстрячено на малїй арнаутськой для лохів гарний предмет! А щодо "не жалкого старту" – повністью підтримую попередньго комрада. "Скільки" – це вже сугубо вам вирішувати (я би стартував десь з 200 – і днів на 7 (мінімум), щоб зацікавлені комради встигли підтягнутися) З пов.
Дякую. Він в мене і так на поличці пролежав добрих 10 років, але настала така година. Жалко продавати. Але. Ще раз дякую. Посилання на продаж додам. З пов.
Вполне возможно, что выброшен был ещё при живом хозяине изделия. Кромка отслоилась поперёк, так что ретушить шлифованием его не было смысла никакого.
При ценообразовании - именно так. Поскольку коллекционирование - болезнь , то и ее протекание имеет уродливые формы.......
Едак Ви закрутили. Як колекціонер має можливість купити в кращому стані ( і пропозиції є) , то звичайно він купить в стані
Учёный ( которому не очень важен красивый вид ) и коллекционер - это два совершенно разных человека. А деньги будут платить за внешний вид , а не за историческую ценность. Так происходит с большинством распространенных предметов.