Здравствуйте. Торгую в интернете давно. Зарабатываю неплохо, официальный работы нет. Как узаконить деньги?
Это что же надо было такое бухать вечером , что бы ночью пришла белка из налоговой и нашептала такую ересь .
Не варто скептично ставитись, з цим форумчанином мав справи (покупку), адекватна людина, відповідальний продавець. Vasia, ви просто детальніше опишіть причину, для чого ви хочете узаконювати гроші, тоді я думаю вам конкретніше пояснють, як і чи потрібно це взагалі робити.
На мою думку, робити це для того, щоб просто віддати державі частину з цих гроше як податок, не варто.
церква і тільки церква як неприбуткова організація допоможе вам спати спокійно , мати душевний спокій та бути чистим перед законом та сміливо й гордо дивитись на балаклави тих хто скоро до вас прийдуть ... якщо таки насмілитесь звернутись до Бога ( нема різниці до якого й в яку з церков) - маякніть , кроме шуток допоможу вам узаконити ваші надлишки .
Бачу тут ще не відійшли люди від вчорашньої теми https://reibert.info/threads/ischu-naparnikov-na-rybalku-s-nochevkami-i-semkami.1241574/
Доброго дня. Ну таке сказали мені люди які мали проблеми з податковою. Отримували щомісяця 2000 у.е.( на скільки я знаю мали магазин з мілітарі товарами та одягом на олх. Гроші приходили на карту,і видно по цьому відслідкували. Я звичайно заробляю менше,але всерівно після таких новин ліпше перестрахуватись.
Якщо це був інтернет магазин, який робив оборот товарів на таку суму і не платив ніяких податків, то так. А якщо ви від себе просто виставляєте товар навіть на Райберті, то сумніваюсь, що вам це грозить.