Как правельно шурфить?

Тема у розділі 'Для новачків', створена користувачем Андрей2790, 31 гру 2019.

1. Андрей2790

Андрей2790 Oberschütze

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    28
    Адреса:
    Каменец-Подольский
    Доброго дня. Підскажіть будьласка чи варто шурфити фундамент. Хата розвалилась ще в 70х роках так кажуть мої батьки. Жила там самотня бабця. Так як вона небула заміжня то думаю що будинок їй дістався ще від батьків. Кажуть що жила бідно. Коло фундамента находив царську монетку і пару пізніх советів. Фундамент ще весь стоїть місце де була піч ще видно. Попались в хаті пару алюмінієвих баняків і повно чорного. І мучить мене питання чи стоє там шурфити в середені? А ще казали що була в середині привході мазанка яма де вона тримала картоплю

1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Паракорд D 4mm длинна 100м …смотрите другие мои лоты ,есть новые поступления…
      625 грн.
    3. Гермобокс состояние хорошее комплект на фото
      350 грн.
    4. Наушники до любих металоіскателів. Пару раз пробував у дома на працю, нові. Наложкой не відправляю.
      2450 грн.
    5. Старательский лоток D26cm..
      289 грн.
  2. lesnoided

lesnoided Oberst

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    199
    Лоти
      на продажу:
    46
      продані:
    469
    Повідомлення:
    4.433
    Адреса:
    Обязательно лес
    Для начала «правильно». А дальше как говорится все экспериментальным путём или вы хотите чтобы всю роботу сделали за вас? Или бабу Вангу ищите среди форумчан? Искать стоит везде, а будет ли оправдан ваш поиск это уже вопрос удачи.

Учень, Миша-Клад, Eugeniusz M. та 3 іншим подобається це.
  3. Дід Свирид

Дід Свирид Oberleutnant

Повідомлення:
    1.827
    З Новим роком і всього вам доброго у хату.

Ви майже відповіли самі на своє ж питання:
    Звідсіля - шурфіть, не шурфіть - червонців купи там бути не може! І штаба електриків з группенфюрером на чолі там не розташовувалося ніколи. А от коли Ви собі ставите метою знайти побутові речі та монети дрібних номіналів кінця 19-20 сторічь - шурфіть, щось таке буде.

Учень, Миша-Клад, Rastaarheolog та 3 іншим подобається це.