Как отличить "плохих парней" от "славных ребят" ?

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Штюбинг, 25 січ 2015.

1. Штюбинг

Штюбинг Oberleutnant

Повідомлення:
    1.632
    Адреса:
    Украіна, Запоріжжя
    Панове!
    Останнім часом у Запоріжжі бачу багато чоловіків в різноманітних одностроях з жовто-блакитним прапором на руці. Бродять по місту, деякі з АК-74У, деякі з пляшкою пива (с утречка раніше). І взагалі виглядають як "затрушенные хлопцы" Одного бачив взагалі в папасі( маю на папаху стійку відразу ще з часів 96-97 років).
    Хто вони такі? Погані чи гарні. камуфло з прапором може кожний вдягти, навіть я.
    Може то бандюки під виглядом ЗСУ? Як відрізнити і чи варто це робити?

Maks007 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Невеликий компактний червоний ЛЦВ. Зроблений з авіаційного алюмінію. Кріпиться на 11 або 20 мм Pic...
      199 грн.
    2. (в наявності 23 шт.)
      Sniper fabric tape Снайперская тканевая лента Британия Скотч на тканевой основе. Для маскировки, фик...
      300 грн.
    3. (в наявності 3 шт.)
      Флаг «Герма́нской Демократи́ческой Респу́блики » Flagge Deutsche Demokratische Republik Флаг изгото...
      350 грн.
    4. Наручники 2 ключа чехол все на фото
      1900 грн.
    5. (в наявності 20 шт.)
      Висувний тактичний брелок-ретрактор з карабіном – ваш надійний помічник у повсякденному житті! Забуд...
      100 грн.
  3. Бенито Муссолини

Бенито Муссолини Stabsgefreiter

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    56
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    94
    Повідомлення:
    282
    А що саме Вас бентежить?
    не в одному Вашому місті, хлопці ходять з АК)

4. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.099
    Та Ви певно не буваєте далі центру " . Виїдьте на вільнянську трасу чи на оріхівське шосе й побачите їх вже на "службі" в блокпостах . То в них зранку моціон та така собі "ротація" по місту , особливо Космос , район Анголенко та 40-років - там магазини з військомим крамом і вони роблять деякі покупки . Я вже цікавився цим питанням та декілька разів запитував особисто , відповідають так собі шанобливо та ніби трохі змучено ніби тільки з-під обстрілу та багатокілометрового маршу: "Нічего , дєд , пока ми здєсь - Запорожьє в бєзопасності ". Звичайно дуже багато справжніх кадрових вояків з нашої бригади та солдати у відпустці чи на справжній ротації , але вони одягнуті як має бути одягнутий солдат , без "понтів" та зайвих "вісюльок" - камуфляж переважно вже сучасний , схоже "мультикам" та звичайний "дубок" . Справжні бійці в зайві перемовини не вступають , навіть мобілізовані пізньої осені хлопці просто дякують за привітання та увагу . А в папахах то таки наші місцеві козачки , а носять то вони не АК-74У а свої "Вулкани" з дозволами - я , як свідомий громадянин , - теж перевіряв . Думаю діда бити не стануть - ну максимум пошлють під три чорти , але таки один дозвіл показав . Вони ще за часів Панченка любили похизуватись усілякою зброєю чи ходили з ММГ наперевіс . Ну от типу щось такого gh.jpg

рональд, casio та Суер*Выер подобається це.
  5. Бенито Муссолини

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    56
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    94
    Повідомлення:
    282
    Можна, будь ласка, детальніше про козаків. До якої організації належать, які особливості форми, екіпіровки? просто ніде раніше не зустрічав інформації!

6. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Повідомлення:
    8.052
    Адреса:
    Лодомерія
    Коли без балаклав - то вагома гарантія, що не бандота і братота.

7. Штюбинг

Штюбинг Oberleutnant

Повідомлення:
    1.632
    Адреса:
    Украіна, Запоріжжя
    Он воно яке...
    А то я чув що будуть місто патрулювати слюсарі - водопровідники (тобто комунальники) разом з правоохоронцями, то й подумав, що то вже вони. :)
    А буваю я далеко за окраїнами міста.

8. Бенито Муссолини

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    56
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    94
    Повідомлення:
    282
    Та нам не потрібно ніяких комунальників, а нас правоохоронців більше ніж армії, під 300 тис особового скаду...

9. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.099
    Ну що до конкретики - то я ніколи не ставив за самоціль записувати чи обліковувати їхні дані . Бачив особисто дуже багато козаків , особливо на Хортиці під час різноманітних свят . Останній раз був там на Покрову і також зустрічав , навіть чув там про те що вони між собою чубилися , оскільки не могли поділити булаву та не визначились чий отаман крутіший . Коли Вам так цікаво то я спробую для Вас знайти якусь інформацію та буду з собою брати фотоапарат - де втраплю то сфотографую .

10. Бенито Муссолини

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    56
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    94
    Повідомлення:
    282
    Дякую за увагу до мого питання! А от фотографувати не потрібно, у військовий час це може викликати зайві запитання! Спробую в гуглі пошукати! Дякую)