Доброго времени суток ! Сколько может стоить кабура , сделана в Германии о чем говорит клеймо. Всем спасибо ! С УВ.
Такая минимум 1000. Обычные совковые по от 500, и то на барахолке. Репарации всегда дороже, потому как не частые , да и предпочтительнее от совковых. Одна протирка для ТТ от 400 гривен. Так что вперед, удачи.
Вітаю! Репараційних кобур зараз якраз вагон. Тому про їх "нечастість" я б говорити не став. По ціні - на ОЛХ і тут на аукціоні висять і по 1000, і по 1200, і навіть по 1500... А толку? Висять довго, ніхто не купує. Подивіться РЕАЛЬНІ продажі на тому ж "фіолетовому" сайті - там ціни якраз в районі 600 - 800 грн. А щодо протирок ТТ - я звісно вибачаюсь, але в мене їх он кілька штук. На різних клеймах. І найдорожча з них (латунна, тульська) коштує зараз біля 300 грн. Сталеві по 150 можна купити. Хоча на дурну голову можна й за 400, але то для тих, хто не вміє шукати) З повагою.
Поважаю Вашу думку. Додам лише одне. Я сам, особисто, займаюсь цим бізнесом, і знаю ринок такого товару.