Допоможіть оцінити даний екземпляр. Не точений, не чищений. Біля кнопки провидняються клейма прийомки вермахту. Ржавчина поверхнева. Ножни антураж, крепкі, рівні але в дирах.
Копель Гамбург на 41 рік . Навіть в такому стані він коштує набагато більше чим 300 гр . Зараз не дуже модно оцінювати чужі речі . Думаю гр 700-800 .
Какой Коппель?С каких пор Алкосо стал редким производителем штыков?В каком состоянии?Убитые насмерть ножны и полуубитый коррозией штык,где только одни накладки в норме, вызывают у вас чувство восхищения как у настоящего ценителя-коллекционера?Вы бы себе в коллекцию такое взяли?Я не против цены за него хоть в миллион,чего и желаю хозяину темы,просто надо реально смотреть на вещи,особенно по платежеспособности населения Украины на сегодняшний день и состоянию предмета!
Комрад, людина попросила всього навсього ОЦІНИТИ штик, а не коментувати його стан-по фото все видно. Я цим штиком не захопився і не писав що це рідкісний виробник, я просто висловив свою думку і нічого особистого . Зараз у Вас хороша колекція ХЗ і я думаю що починали Ви також не з мінтових речей. А виробник всетаки Копель.