Жах,це самий убитий 98-й який мені коли небуть доводилось бачити.Цікаво це коп чи чердак?Схоже,що його використовували у якості стовпчика,щоб тримати огорожу,адже дуже сильний розсип металу,зазвичай таке буває коли він зберігається не у землі,а під відкритим небом,тобто на нього впливають природні явища(дощ,сніг і т.п.),от саме тоді відбувається такий вкрай руйнівний вплив на метал і з часом він розсипається..цікаво,що ви скажете,де він був знайдений? Стосовно ціни,я думаю саме розумне рішення буде віддати його у шкільний музей,хай хоч діти надивляться на нього,адже як-не-як це частинка історії,а для нас вона в даному випадку ніякої цікавості не представляє,ну кому він потрібен у такому стані?Але вирішувати,що з ним робити,звичайно,що вам!Висновок ціна дуже і дуже символічна!
думаю что и в музей не стоит нести....лишь немногим напоминает легендарный к-98,ИМХО ни одна деталь не пригодна на реконструкцию , хотя-бы расколбас был полный и то имел-бы большую цену...а так думаю пару сотен рублей