Добрий вечір камради! Нещодавно захопився ідеєю вилиття ювелірних виробів із срібла. Помалу збираю інвентар, Переглянув багато відео про саморобні вулканізатори і хотів би собі такий прикупити, так як самому незнаю чи получиться зробити хотілось би зберегти час і нерви, можливо хто займається виготевленням або порадить до кого звернутися. Буду дуже вдячний
Я так розумію ви маєте на увазі муфільну піч, це тоже потрібно, але ще потрібен вулканізатор, може хто знає людину яка займається їх виробництвом?
Це трохи р1зн1 реч1, але зовн1 схож1. Сушильн1 шафи мають граничну температуру 200-300, муфельн1 900-1300. Замовляти буде дорожче, так думаю. Треба б/у для початку шукати. З муфелем складн1ше та дорожче. В них нагр1вальна сп1раль част1ше виходить з ладу, плата за висок1 температури, на в1дм1ну в1д сушильних. Загуглив вулкан1затор, з таким не стикався, н1чого не п1дскажу. З такими питаннями Вам на Ч1пмейкер уа
Зачем так заморачиваться? Кроме вулканизатора потом понадобиться инжектор восковой и т.д. На сегодня есть множество фирм предоставляющих эти услуги, зарезинить кольцо стандартной резиной 100-200 гривен. Я работаю в этой области больше 30 лет и за все это время у меня если накопилось резинок 50 будет хорошо.
посмотрите на олх можно использовать и вулканизатор шиномонтажный только лучше с цифровым программатором чтобы избежать излишней усадки.а так то запечь резину можно и в духовке струбциной сжать и запечь