Ювелірний вулканізатор

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем SULTAN, 21 тра 2020.

1. SULTAN

SULTAN Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    6
    Відгуків:
    693
    Лоти
      на продажу:
    629
      продані:
    1.839
    Повідомлення:
    960
    Адреса:
    Украина
    Добрий вечір камради! Нещодавно захопився ідеєю вилиття ювелірних виробів із срібла. Помалу збираю інвентар, Переглянув багато відео про саморобні вулканізатори і хотів би собі такий прикупити, так як самому незнаю чи получиться зробити хотілось би зберегти час і нерви, можливо хто займається виготевленням або порадить до кого звернутися. Буду дуже вдячний :beer:

2. Цікаві лоти

1. Кроссовки Timberland aerocore. размер 43 Состояние хорошее
      350 грн.
    2. (в наявності 21 шт.)
      Нові тактичні кросівки. Матеріал - натуральна шкіра. Вставки - міцна 3D сітка. В середині - високояк...
      1750 грн.
    3. Кросівки Merrell Moab Mesa Luxe 1TRL Оригінальний MOAB повертається з розкішним оновленням. У той ча...
      3750 грн.
    4. Відчуйте нестандартний комфорт у цьому поході GORE-TEX®. З міцною шкірою, підтримуючою устілкою та т...
      3250 грн.
    5. Кросівки Salomon Ultra Raid Завдяки вражаючому дизайну ULTRA RAID створений для стилю та комфорту пр...
      3700 грн.
  3. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    Силикон не надо вулканизировать,специальный,стоматологический или ювелирный,одинаково в принципе.

ViktorKux подобається це.
  4. SULTAN

SULTAN Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    6
    Відгуків:
    693
    Лоти
      на продажу:
    629
      продані:
    1.839
    Повідомлення:
    960
    Адреса:
    Украина
    Вулканізувати треба резину

5. Y.fowler

Y.fowler Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    31
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    50
    Повідомлення:
    754
    Адреса:
    UA
    Шафа сушильна не підійде? Зазвичай до 200*С, є для електродів, там вже до 350*

6. SULTAN

SULTAN Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    6
    Відгуків:
    693
    Лоти
      на продажу:
    629
      продані:
    1.839
    Повідомлення:
    960
    Адреса:
    Украина
    Я так розумію ви маєте на увазі муфільну піч, це тоже потрібно, але ще потрібен вулканізатор, може хто знає людину яка займається їх виробництвом?

7. Y.fowler

Y.fowler Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    31
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    50
    Повідомлення:
    754
    Адреса:
    UA
    Це трохи р1зн1 реч1, але зовн1 схож1. Сушильн1 шафи мають граничну температуру 200-300, муфельн1 900-1300.
    Замовляти буде дорожче, так думаю. Треба б/у для початку шукати. З муфелем складн1ше та дорожче. В них нагр1вальна сп1раль част1ше виходить з ладу, плата за висок1 температури, на в1дм1ну в1д сушильних.

Загуглив вулкан1затор, з таким не стикався, н1чого не п1дскажу.
    З такими питаннями Вам на Ч1пмейкер уа

SULTAN подобається це.
  8. gaucho2

gaucho2 Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    13
    Повідомлення:
    3.570
    Адреса:
    Киев
    Зачем так заморачиваться? Кроме вулканизатора потом понадобиться инжектор восковой и т.д. На сегодня есть множество фирм предоставляющих эти услуги, зарезинить кольцо стандартной резиной 100-200 гривен. Я работаю в этой области больше 30 лет и за все это время у меня если накопилось резинок 50 будет хорошо.

Ervin41 та SULTAN подобається це.
  9. белка0505

белка0505 Feldwebel

Повідомлення:
    250
    Адреса:
    центр
    посмотрите на олх можно использовать и вулканизатор шиномонтажный только лучше с цифровым программатором чтобы избежать излишней усадки.а так то запечь резину можно и в духовке струбциной сжать и запечь

Images:

Снимок экрана 2020-05-27 в 20.04.34.png
    _KUZMICH_ подобається це.