Хто був зі мною в лагері РККА на "Даєш Київ", той бачив що було там багато Чехів та Словаків. І поскільки ми з братом єдині Українці які там розмовляли вільно на їхніх мовах, вони нам предложили побувати в них в гостях на реконструкції ось тут- http://www.mapa-mapy.sk/mapa/korejovce-slovakia/ Це буде 15.11.2013 v Korejovce okres Svidnik. Ось такі реконструкції бувать у них- Маючі візу, гроші, та натхнення, дзвоніть 0676336495 Руслан (Шампань). Протеже та переклач Вам гарантований!
[quote="шампань, post: 4496938, member: 52924"І поскільки ми з братом єдині Українці які там розмовляли вільно на їхніх мовах[/quote] Мы с чехами и словаками располагались в одной палатке и к вечеру субботы уже все "розмовляли на спільній мові"
Можливо не дуже в тему, але прошу зв*язати мене з Петером з Чехії, з яким ми дуже добре спілкувались на "Даєшь Київ!". Фото мене з Петером. Або передайте йому фото ті, хто завітає до Чехії. Дякую.
Я даже і не думаю про це- наших там по 41 там точно не було! На Петера тел. не маю, але маю на їхнього командира- Міхала. Зброю там видають. Але Чехи мені должні- в них для охрани бойового прапора, бійці должні мати "самопали" (автомати), а їм видали "пушки" (винтовки). Це для них була просто трагедія. Но! Поскільки вилили нам це горе, то ми з братом тільки посміялись, повели до машини, та показали арсенал (ну на роту може й не хватило б, а на взвод без питаннь). Кажим вибирайте! А потім коли повертали ППШонки назад, та ще й безкоштовна була ця оренда, повергла їх в шок. Вони казали що Українці то сама прекрасна нація в світі, (ясне діло скільки випить на халяву), і коли ми приїдемо туди. нам і зброя, і пиво, і сливовіца... Короче треба їхать!
Не хотелось бы Вас разочаровать,но словаки ребята непостоянные, мы с ними сталкиваемся часто, так что без сериозной подготовки дело может обернуться грандиозным шухером. Если настроены на поездку обратитесь к http://reibert.info/members/bilyk.31114/ у него серьёзные связи со словаками.
Лучше всего Вам скататься одному или вдвоём, посмотреть,обзнакомиться, убедиться что всё нормально а потом уже ехать всем скопом. А то мало ли хто что кому пообещал .
Ну це питання тяжке... Але, поскільки я під чутким керівнитством мого командира Льоні Бондаря "Красная Звєзда"- а я в його роті, то наші на данний момент РККА. В принципі в мене в музеї одностроїв як і різної зброї багато. Можу бути ким завгодно. Приїзжайте та побачите. Але! В перше я на реконструкцію попав до Льоні і під його начало. І мені пофіг в якому він клубі чи в якій він уніформі. Накаже- ти Руслан завтра фашист, і я такий і буду. Накаже хіві, буду хіві. В принципі має бути авторитет, за яким ідуть маси, а він такий в мене є. Але я не є в жодному клубі. Ті люди що їдуть від мене і зі мною, вони від військово патріотичного центру "Шампань". А цей Шапань під опікою Бондаря. Все просто. Може і завернув, але всі думаю зрозуміли про що я.
je tam napsáno Czech Republic, Budweis - Odessa, to znamená že bydlím v České republice, konkretně v Č.Budějovicích, německy je to Budweis, ale pocházím z Oděsy