Яку катушку порадите на Аську 250.

Тема у розділі 'Для новачків', створена користувачем Veniamin_K, 8 кві 2025.

1. Veniamin_K

Veniamin_K Gefreiter

Повідомлення:
    41
    Адреса:
    м. Баранівка
    Доброго усім дня.
    Маю постійний прилад "Нокта Макро Сімплекс", але кум продав мені за смішні гроші АСЕ 250 зі стандартною катушкою. Я ніколи з "Гареттами" не ходив, а це маю на меті за декілька днів випробувати прибор, так сказати, у польових умовах. Звичайно зі стандартною катухою не варіант ходити, а тому хочу купити щось цікавіше. Переглянув купу відео в Ютюбі і усі як один говорять за "Нел Торнадо".
    Що можете порадити ви, можливо з'явилися цікавіші варіанти?

Boss85 та Oleh0101 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Новый поисковый магнит D75mm,H25mm,вес с болтами 930грм.без болтов 830грм смотрите другие мои лоты.....
      1258 грн.
    2. Новый двухсторонний магнит D60mm.,толщина 22мм.паракорд d4mm,L20m…и карабин…есть новые поступления ....
      927 грн.
    3. Новые два магнита D 32 mm..смотрите другие мои лоты,есть новые поступления…
      289 грн.
    4. Новый неодимовый магнит D 90mm толщина 18мм …смотрите другие мои лоты…
      928 грн.
    5. Новый магнит D48mm,толщина 18мм.,плюс паракорд L 20 m ,d4mm…плюс карабин…есть новые поступления смот...
      738 грн.
  3. Oleh0101

Oleh0101 Gefreiter

Повідомлення:
    37
    Адреса:
    м. Звягель, вул. Романа Шухевича 22
    Купуй "Нел Торнадо" і не пожалієш. Кращих поки не вигадали.

Mykola1985, Tolik13, Boss85 та ще 1-му подобається це.
  4. флегМАТ

флегМАТ Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    36
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    53
    Повідомлення:
    844
    Адреса:
    Київська обл.
    Якщо для лісів чи засмічених городів, то краще буде Марс Тайгер. Ну і трохи легша вона. Були Тайгери і старої і нової генерації, жодного разу не пожалкував.

Veniamin_K подобається це.
  5. Veniamin_K

Veniamin_K Gefreiter

Повідомлення:
    41
    Адреса:
    м. Баранівка
    До речі "Марс Тайгер" я купував собі на "Квест" 10-й. На своєму досвіді можу сказати, що непогана катуха. Вибивати засмічені чернухою хатнища, кращої не треба.
    Можливо прислухаюся до Вашої поради. Дякою.
    З повагою.

Images:

Screenshot_20250408_123820_Photos.jpg
    флегМАТ та Boss85 подобається це.
  6. Veniamin_K

Veniamin_K Gefreiter

Повідомлення:
    41
    Адреса:
    м. Баранівка
    Я знаю, що цю катушку вішають майже усі, але можливо за стільки років з'явилось щось цікавіше.

Boss85 подобається це.
  7. Boss85

Boss85 Obergefreiter

Повідомлення:
    54
    Адреса:
    Київ
    Якщо чесно є мінуси даної катушки, а саме через збільшений розмір котушки точне визначення місця знаходження об’єкта (пінпойнтинг) може бути складнішим порівняно з меншими котушками. Деякі користувачі відзначають, що pinpointing не є таким точним також
    більші котушки, такі як NEL Tornado, можуть бути менш чутливими до дуже дрібних об’єктів, особливо якщо вони розташовані неглибоко. Це пов’язано з тим, що великі котушки оптимізовані для виявлення більших об’єктів на більшій глибині

Oleh0101 подобається це.
  8. Boss85

Boss85 Obergefreiter

Повідомлення:
    54
    Адреса:
    Київ
    Доброго дня.
    На мою думку катушку потрібно ставити під конкретне призначення. Мій товариш поставив на АСЕ 250 катушку "Голіаф". Смішно трохи, але ходить, мучається, страдає))))

valerka та Oleh0101 подобається це.