Який зміст переносу теми?

Тема у розділі 'Модерування', створена користувачем doccc, 30 лис 2009.

1. doccc

doccc Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.039
    Адреса:
    Галичина
    Питання до модераторів:який зміст переносити тему,
    http://reibert.info/forum/showthread.php?t=63479
    створену в серпні,у розділ "Кулі і гільзи"??
    Наскільки розумію,цей розділ більше спеціалізується на обговоренні неясних для користувачів питань по даних девайсах,у мене ж все було зрозуміло,патрони виставлялись як частина знахідок за день.

1 людині також подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. гильза тир.пуля не стрел.пуля впресована.в размере
      750 грн.
    2. Пропоную карболітовий ящик для 122 мм снарядів . З таким боєкомплектом Арм.Підорів заходили на терит...
      6500 грн.
    3. Неймовірний браслет дракона з потрійним напиленням срібла 925 проби Цей неймовірно деталізований бра...
      500 грн.
    4. До вашої уваги у продажі рідкісний тильник раннього Іжевського виробництва до драгунських гвинтівок...
      5500 грн.
    5. (в наявності 300 шт.)
      Бажаю здоров'я! Купуючи лот Ви ще й донатите моїм побратимам. Дякую! Зібрані з землі тож брудні...
      1 грн.
  3. HATE EDGE

HATE EDGE drug free society

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    2.440
    Адреса:
    Донецьк/Київ
    Да, и ещё по поводу переносов.
    Нравится ли вам такой унылый вид подраздела "Разное"? Не много ли места занимают ссылки на перенесённые темы?
    Может стоит переносить темы со временным перенаправлением или вообще без него?

Images:

Безымянный.JPG
  4. Поддерживаю.

5. doccc

doccc Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.039
    Адреса:
    Галичина
    Мені,по великому рахунку,начхати,що її перенесли,але дана дія нелогічна,адже
    пояснення для розділу "Кулі і гільзи" слідуюче: Пули и гильзы
    Идентификация патронов, пуль и гильз. Страны, производители, заводы, клейма, маркировка...
    Питання ідентифікації чи обговорення якихось технічних характеристик ,виробників і т.д. в моїй темі зовсім не стояло.