Привіт всім любителям поритись на городі В мене декілька питань по частоті і вибору котушки: 1. Котушка для пляжу (плилад АРМ), я так розумію треба моно десь на 18 КГц, правильно, ні? 2. Війна, є одна людина яка запевняє що знає де закопані німецькі солдати з точністю в десяток метрів, ну і не тільки для того а взагалі по війні яка частота, так думаю руль побільше, частота на 3-4, правильно? 3. Поля, загублені монетки, але тут хотілося б сильно конкретизувати, вот лежить срібна монетка на ребрі, 4 асьководи пройшли і не побачили її, а я з певним чином підібраною котухою побачив! Монетку лежачу неглибоко і "плішмя" бачить любий адекватний прилад, а от на ребрі, особливо срібло... Тут я навіть не здогоадуюсь, хтось мені писав що для срібла ідеальна нижче середньої (4-5), інший відписав шо його Борсук на 18КГц бачить на ура, такшо з цим не розібрався зовсім. 4. Гудзики, медальйончики, хрестики, якісь значки...
1.Лучше маленький dd-эллипс,от 15 кГц,также хорошо работает с нерезонансной приемной(пробовал на 17 кгц). 2.Все так,но размер с учётом зарослей-рулем в лесу неудобно,и руль чувствительные к ударам о деревья.Нормально будет и 7-8 кГц.Немецких солдат лучше отдайте официалам. 3.Монета на ребре-однозначно высокая частота и dd-эллипс,кольцо монету на ребре видит плохо.Оптимально для поля и мелких монет 13-14 кГц и типоразмер Тайгер или Торнадо.Для глубокой меди-7-8 кГц. 4.То же что и для монет. ПыСы-как видите,нужно или несколько датчиков,или "усредненный",это до 30 см,а лучше типа Тайгер и 8-14 кГц.
Поддержу Дена1029. Оптимальная катушка - Тайгер 12-14 кгц. Легко, удобно, нормальный захват и глубина, и на мусорке норм. Для любителей медяков...лучше 8 кгц и руль-по-больше. Чем ниже частота...падет дискрим, больше забросов в чернину. 1. Котушка для пляжу (плилад АРМ), я так розумію треба моно десь на 18 КГц, правильно, ні? В целом - правильно. Но лучше небольшая дд-лодочка...20х15 см, 14 кгц хватит. 2. Війна, є одна людина яка запевняє що знає де закопані німецькі солдати з точністю в десяток метрів, ну і не тільки для того а взагалі по війні яка частота, так думаю руль побільше, частота на 3-4, правильно? А Вы морально готовы их копать? По войне конечно лучше низкая...но там в большей части надо копать железо. В т.ч. ведра шрапнели, осколков, ВОПов. 3. Поля, загублені монетки, але тут хотілося б сильно конкретизувати, вот лежить срібна монетка на ребрі, 4 асьководи пройшли і не побачили її, а я з певним чином підібраною котухою побачив! Монетку лежачу неглибоко і "плішмя" бачить любий адекватний прилад, а от на ребрі, особливо срібло... Тут я навіть не здогоадуюсь, хтось мені писав що для срібла ідеальна нижче середньої (4-5), інший відписав шо його Борсук на 18КГц бачить на ура, такшо з цим не розібрався зовсім. Аськи - у них частота 6 с копейками...но сам прибор в целом неплох, но нужно быстро махать иначе жесткие забросы в чернину. Люблю асяводов, они хоть не выбивают под 0))) У меня был вайтс (6.5), терминатор трио (10), викинг (13), сейчас крот (14 кгц)...все серебро видят на ура. Думаю тут частота особо не влияет. 4. Гудзики, медальйончики, хрестики, якісь значки... Эти цели - легкие. Крестики - уже сложнее, лучше повыше частота. Самые сложные - спинки фибул, денарии (да-да, у них вди даже 10-20 может быть ), наконечники скифов. Тут уже много от прибора зависит и мастерства копателя. Опытные копатели - копают все мало-мальски цветные сигналы, не обращая внимания на сигналы типа фольга или гильза.
Всім спасибі, напевно цьго місяця буду шукати людину щоб зробила для пляжу, війна це на майбутнє, і то не факт.
Для войны купите Клон или любой другой импульсник,стоит он как катушка к Квазару,а для войны годится больше.
Та війну поки відкладаю, вот з автором свого приладу говорив про снайперку, він каже що ніодна котушка повністю не відсіче пивні кришки, типу з кільцем прийдеться менше їх копати, але всеодно вони пролазать, вот і мені охота пропала на пляж йти, хіба що купатись )
Пивні кришки зазвичай дуже ржавлючі пролазять і то в добрих навушниках з 99% можна не звертати уваги. Язички від пивних алюмінієвих банок і пробки безкозирки ото дійсно гадость.
Я до них готовий, не прогнусь під язички ) А от пиво... Вот така історія в мене була - в друга була 250ка, він з нею разів 2-3 на пляж ходив, і копав монетки, і срібну цепочку викопав. На другий рік поміняв на 350ку, і ця акція закінчилась, сигнал - пивна кришка, слідуючий - теж кришка... Він собі кульок на пояс вчіпив і ці кришки збирав, потім його задовбало, і я своє пиво допив, плюнули та й порулили. Тут на форумі спитав, відписались шо всьому виною ДД котуха яка набагато гірше справляється з дискримінацією, вот я і думав купити моно, а вище мені радили брати всетаки неевелику ДД: я так і не розібрався...
С кольцом пивные крышки будут в чернине,с DD особенно большого размера-да,кидает в цветнину но хорошо изучив свой мд их можно не копать(похрипывает и слегка засвечивает и первый сектор) даже с рулем.С небольшим DD в цветнину лезут меньше.Я их раньше много копал,сейчас за день пару штук выкапываю(копаю часто в парках,там этих крышек...)
В таком случае хорошо подойдет штатный датчик от Тесоро Техон,но нужно в блок или на разьем конденсаторы ставить. Что эллипс,что лодочка-это одно и то же.Учтите,что кольцо плохо видит цели на ребре.
Доброго дня подскажите мне пожалуйста по КгЦ частоти для каких они целий хочу себе заказать пр Голд Секеер на 7-13-17'5 какие будут находки с етими частотами спасибо буду благодарен за вашу помощь