Як знайти золото яке закопане на подвір'ї , яке закопане під час війни 100% дід з війни неповернувся більше ніхто нічого незнає подвір'я походу вже розділене два власники
Рассказать "молчаливым" соседям или дать объявление в газету с примерными координатами. И кому то точно повезет.
Господа модераторы , перенесите тему в профильный раздел , где все специалисты по поиску золота обитают.
Да.. Тут ничего дельного не подскажут. В "профильном" разделе- там Специалисты!!. Разложат все по полочкам, проблем в поисках не будет
Все просто:берем МД и ночью проверяем обе локации. Скажите куда ехать и сколько там золота(сумку какую брать?)?
А з чого Ви взяли, що те золото є взагалі? І якщо є, то чого саме у дворі, а не на городі, наприклад?
та чуваку пора картошку сажать,некому перекопать то все,а тут уже слюни по колено и МД прогреты и упакованы.
Найти золото - проще простого! Покупаете породистого щенка. Берёте деревянную миску, делаете в ней паз - в который вбиваете золотое кольцо. Выкармливаете из этой миски щенка в собаку... В тот день когда нужно искать золото оставляете собаку без еды, и приводите на место... Находит моментально! Конечно для такого поиска, лучше всего подошел бы детёныш тигра.Ну там есть свои нюансы. Этот гад, когда голодный, может напасть на людей...
За містом наш батько вирішив збудувати будинок в далекому 1996 році. Ми з моїм братом тоді були молоді і веселі. Колись з дуру вирішили в фундамент пляшку з Коньяку замурувати. Накидали копійчаних монєток и п'ять гривен засунули. На всіх родинних святах цю історію розганяли. Тепер старша сестра принесла зошита, де наш внучок в сочєнєнії розписав, як ми клад замурували. А шо праправнуки придумають? Це легенда.. p.s. ми там ще і пісьмо написали чорним фломастером. Щоб, типу, не пропав. Але шоб добратися до бутилки, тре дім двоповерховий зносити. Легенда ....а ви кажете... Яке там золото...
дід, золото? Часом він не в нквд служив, бо 33-37роках вряд чи золото в когось лишилось, голод не тітка із сусідами добрими.Не думаю що там 10 кг золота , даж якщо і сховав то врядчи на подвірї, сарай, погріб, нужник. можете не дякувати,моїх 10% в приход св.Буратіно. Я ось вже років з три проїджаючи на коп, шукаю в тітки на подвірї 3 літри самогону в флягі з нержавійки, нема! Містика, некопано крім нас, а вона то є?.
З цієї ж серії. Знаю, де жив поліцай, розстріляний німцями. Розстріляли його, за те, що надто любив реквізовувати цінності у євреїв, але до окупаційної влади ті цінності не доходили. У дворі ніхто не живе, пробували ходити, однак багато сміття, то покинули.
Як є бажання, то влітку я там планую бути. Приїздіть, підемо, покажу місце, пошукаємо. Це у сусідньому з Вами районі, знаєте де.
ніякої містики! посиділи з хлопцями , закусили. у бік знахідки сказали дякую і по хатах))) пс: пан А! не погоджуйтесь на пропозицію. там ніц нема))