Ще з 2006 року на форумі. Тоді і мова не йшла про щось національне і рідне! Прочитавши одну із своїх 36-и книг про військову історію, останньою з якої виявилася книга - Die Tragödie der deutschen Abwehr Gebundene Ausgabe – 1955 von Karl Bartz (Autor), вирішив зареєструватися на щойно створеному сайті рейберт і взяти нік Abwehr!!! Протягом всього часу у мене виникали перепетії з цим ніком, інколи деякі користувачі ненавиділи за те, що токий у мене нік, і ображали гідність!!! Як мені змінити його на більш притаманний до сьогоднішнього часу, допоможіть модератори!!!
До Артема листи чомусь не доходять, він напевне їх не читає! Я не раз звертався до нього з інших питань, але мовчання!!
Бажаєте іменуватися "1488"? Читає. Хоча, не завжди відразу. Бо пишуть багато. Але змінити нік може тільки він.
Звиняйте шо влазю, но дивіться щоб не вийшло як в старому анекдоті ...Приходить чоловік у паспортний стіл. - Я хочу змінити деякі паспортні дані! - Добре. Як Вас звуть? - Іван Лайно. - І що Ви хочете? - Хочу бути Віталіком.
Ну по моему, менять логин (ник) только из за того что бы кому то угодить - глупо .... как гласит народная мудрость - Если вас что то во мне не устраивает - работайте над собой!