Вітаю. Ось уже два роки як я не можу відкрити свій сейф. Перше почала підглючувати кнопка на тому пін коді що був( 0 якщо не помиляюсь) поміняв я на новий і щось не так ввів і тепер пін не правильний і не працює 3 кнопки. Підкажіть як його іскрити, задню частину різати не хочу бо можуть загорітись документи.
Знакомому скинул который разбирается тему. Не видно место аварийного ключа на замке и наверно придется снимать клавиатуру и сверлить в месте где стоит соленоид. С аварийным ключом , было бы попроще. Но менее надёжнее. Кнопки не работают , те которые в коде есть? Я думаю, в районе 100 уе стоить будет открытие.
Но если не работают кнопки ,с цифрами от кода , то можно снять аккуратно наклеиную клавиатуру. И замкнуть дорожки механически проводом. Но лучше вызвать мастера . Если не жаль денег, то какой город?
Чего раньше мастера не вызвали? Если сейф огнестойкий, вонять будет хорошо. Там плиты огнестойкие и несколько кругов болгарки в утиль если пилить будет не мастер. А после открытия мастером, сейф останется целым. И можно будет поменять замок на другой и все.
Вітаю! Відкрити електронний замок сейфа можна введенням спецкомбінації, що передбачена виробником (у документах є заводський код на випадок втрати свого пін-коду користувачем). Але, могла сісти батарейка. Цим можна пояснити непрацюючі кнопки. У такому разі Вам треба відкрити кодову панель (її облицювання повинне зніматися у більшості сейфів з кодовим замком типу "M-Locks") і замінити батарею на нову. Хоча за два роки такі спроби мабуть вже були.
Сейф не вогнетривкий. Просто метал, але пиляти не хочу бо є цінні речі які можуть пошкодитись. Тим більше він всередині оббитий тканиною
Тоді ввести код з папірця, що був при купівлі сейфу, як вже підказали вище. В готелях це роблять на раз-два.
Якби він був то давно би ввів, ну і зараз не працюють 3 цифри. Сумніваюсь шо навіть з кодом я би це зробив
Колись в «ШАТО» дивився, як в такому сейфі працює механізм. Там все просто, як двері. Зайдіть в перший ліпший готель на рецепцію і Вам підкажуть, як вирішити проблему.
Може заводська інструкція допоможе? https://xn--e1aiwo9a.xn--j1amh/ru/i...dovyy-zamok-la-gard-el-modeli-kg-lock-ek-5040 В ній вказано заводський (або інакше - другий код користувача) "123456".
Всім дякую. Після того як зремонтував кнопки ввів старий код і все запрацювало. Вся проблема була в шлейфі який йшов від кнопок
Доречі, особистий досвід про різати метал. Колись вийшов з ладу замок, двері зі сталюки 4мм, Кобра - підрозділ МВС, відкрити по медвежачому не зміг, бо ключ застряг у замку. І вони почали різати болгаркою. Невдовзі почав горіти пінопласт утеплювача на дверях. Врятувало від пожежі тільки те, що від вібрації, яку створила Болгарка замок відригнув ключа. Якщо б замок не розклинило, коридор би вигорів вщент.
Дніпропетровська обл. Умудрилися змінити код на сейфі виробництва, не запам"ятовуючи його. Механіка з ключем та номерним диском. По об"яві у відкритому доступі специ акуратно, без пошкоджень відкрили дверці, принесли на тарілочці з блакитною смужкою код та ключ. Працює все ок. Вартість робіт 100 євро + дорога до місця дислокації сейфа.