Вітаю. Назхбералось лотів які були на продажі,які передумав продава,продані та не продані. Підкажіть як їх повидаляти зі списку а то вже путатись почав і продавати те що уже продано. Дякую.
Напишите мне в ЛС, какие лоты хотите удалить, но за каждый снятый с продажи лот вам будет начислены штрафные баллы.
За що? За те що продані і не продані висять разом і в них путаешся... Наприклад для чого висять лоти які продались? Продав тай хай зникають.. Видаліть всі моі лоти. Штраф то штраф
Так я некажу що нехочу лоти відправляти я кажу що продані і ті що без ставок але закінчились заважають. Для чого в моіх аукціонах збережений лотт який проданий у травні чи раніше. Проданий- оплачений- отриманий без претензій і видалений. Ну хоч за місяць його видаляти. А якщо у мене тисячу продаж, 200 не проданих і сто апланечих, то очі поламати можна шукати наприклад не продані. А якщо продав на іншому ресурсі чи передумав то для чого йому висіти і очі мозолити?
Насколько я понял, вам мешают лоты, которые уже проданы на аукционе? Они нужны для вашей же истории продавца, подсчета рейтинга и формирования вашей страницы отзывов, типа белого списка.
Со следующего обновления рейтинг будет показываться под аватарой, а сейчас в профиле на вкладке "Аукцион".