Як прикупити?

Тема в разделе "Вогнепальна зброя та боєприпаси", создана пользователем Mukola72, 26 сен 2021.

1. Mukola72

Mukola72 Obergefreiter

Доброго здоровя камрадам.Може хто підкаже, чи допоможе .Хочу придбати бюджетний полуавтомат, Core LZR-G01 або Cobalt SA 28 Semi обидва комбо.В нашому краю не знайшов ,а магазини не пересилають.Зразу хочу попросити ,не писати що це" Г",я розумію ,мені підходить .З Повагою до усіх.

2. Интересные лоты

1. (в наличии 5 шт.)
      Літієва змазка з доданням дисульфіду молибдену. Призначена для використання при екстремальних темпер...
      575 грн.
    2. Універсальний болтовий джиг – пристрій для обслуговування болтів AR-15 (Ver.-2). Він допомагає у скл...
      325 грн.
    3. (в наличии 5 шт.)
      Стоїть БЛІЦ ціна (в ціні вже врахована комісія аукціону ) - НЕ ТРЕБА чекати закінчення терміну, можн...
      635 грн.
    4. (в наличии 2 шт.)
      BALSIN Stockoil Dark Brown для деревини Повертає дереву водостійкі властивості і несприйнятливість д...
      289 грн.
    5. (в наличии 17 шт.)
      Ружейное масло Терен-ОС (нейтральне) призначене для змащування будь-яких металевих деталей зброї і д...
      110 грн.
  3. Hamer2109

Hamer2109 Hauptmann

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    1
      проданные:
    0
    Шукайте магазин партнер в обласному центрі.
    Я купував колись собі помповика на сайті Ствола, то по телефону запитали в який з двох магазинів надсилати покупку.

4. Mukola72

Mukola72 Obergefreiter

Зрозуміло, попробую.Дякую