Як підібрати розмір Протигаза

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Ivan Solodkiy, 20 бер 2025.

1. Ivan Solodkiy

Ivan Solodkiy Schütze

Повідомлення:
    9
    Коротко: Хочу дізнатися, якого розміру брати маски ШМС і ПМГ, якщо вертикальний обхват голови 63 см, а горизонтальний 54 см.

Загалом, я знаю, як працює підбір розміру, але недавно сталась неприємність. Спершу я брав протигаз ПБФ, звірявся з таблицею розміру по ГП-5 і вибрав розмір 1. ПБФ цього розміру сидить ідеально. Наступним я брав ПМК-2. Там таблиця до нього була, і я також взяв розмір 1 – прекрасно підібрав. А ось із ПМГ "Нерехта"...
    Таблиці для розмірів ПМГ мені не вдалося знайти, тому я природно вибрав перший розмір. До чого ж було моє розчарування, коли перший розмір був для мене замалий... В мене питання, чи це в мене ПМГ якийсь не такий, чи це дійсно розмір малий? Мені цікаво, чи ПМГ другого розміру підійде? А також я хотів би дізнатися, якого розміру ШМС мені б підійшов, оскільки таблиці також немає.

(Купляю протигази не для захисту, а для колекціонування. Беру свого розміру, щоб можна було не тільки дивитися, а й одягнути)

Буду вдячний вам за будь-які відповіді! Якщо будуть потрібні фото мого ПМГ, кажіть ;)

1. Лопатка б.в.Має сліди використання.Чохол після обробки спеціальною олією для шкіри.Можно використову...
      1400 грн.
    2. Страхувальний пристрій Petzl GriGri з автоматичним блокуванням. Підійде як для занять на скеледро...
      1700 грн.
    3. Старые проверенные шрифты - кроме цифр 1 и 3 (шрифт #2), остальные шрифт #3
      300 грн.
    4. (в наявності 6 шт.)
      ЦАПОН ЛАК — раствор целлулоида в эфире, используемый для покрытия изделий с целью предохранения их о...
      40 грн.
    5. 300 грн.
  2. Odvirok

Odvirok Schütze

Повідомлення:
    15
    Адреса:
    Горішні Плавні
    ПМГ "маломірний" самий по собі через конструкцію , 2 розмір сяде нормально, шмс 1 розмір підійде

Ivan Solodkiy подобається це.
  3. Ivan Solodkiy

Ivan Solodkiy Schütze

Повідомлення:
    9
    Дуже дякую!!!