Доброго дня всім! Підскажіть як купити товар на Аліекспрес. При оформленні покупки пише що в нас не працює логістика. Потрібно 8 таких ременів купити: https://m.aliexpress.com/item/10050...99b8ba04d5d87378c4e1775533d&afSmartRedirect=y
Вітаю. Якщо ви купуєте з додатку, то перезаведіть адресу доставки наново, перевірте чи є доставка у ваш регіон, при виборі товару дивіться інформацію про доставку, там пишуть, чи можлива доставка. З повагою.
Дякую. Адресу заново увів. А як там вибрати щоб на віділення нової пошти прийшло? У мене можна вибрати лише пункт видачі укрпошти
А як там вибрати щоб на віділення нової пошти прийшло? Якщо я вірно зрозумів, то там це відбувається автоматично, щось доставляє НП, а щось укрпошта. У всякому випадку я нічого не вибирав.
Можливо треба зачекати, я днів 5 намагався, поки запрацювало, гадаю, що якась синхронізація бази йде, тому можливо затримка.
Із 15 червня знову можна буде замовляти товари з AliЕxpress напряму в Україну у відділення «Нової пошти» або до поштомату. Як замовити доставку : Під час покупки на сайті AliExpress обрати опцію AliExpress Standard Shipping Обрати варіант Self-pickup На карті з пунктами видачі обрати відділення або поштомат
Идёт он нах, алиекспресс гребаный Вместе с Мееst Заказал до войны Зашли кацапы и встали. Стоят до сих пор Тут куяк-доставлено в отделение (ничего не работает, оккупация) На следующий день-отримано. Кто перевозчик? Конечно Meest (пдрсы) Диспут? А куй, адрес правильный, посылка получена. От так. Не на много, но тем не менее
В мене теж саме дві помилки пропала. Одна з яких дорога. Створив диспут. Продлевали терміни. На виході висить, пише що я отримав, час там іде. І поле пропало де щось можна написати