Як я рукоятку зведення до AR15 купував (Вам так не раджу)

Тема у розділі 'Чорний список', створена користувачем Igor_R, 18 вер 2023.

1. Igor_R

Igor_R Stabsgefreiter

Повідомлення:
    241
    Адреса:
    Київ
    Є така тема у нас на форуме:
    Тюнінг AR-15/Двухсторонняя ручка перезаряжания Suveren Arms(1700 грн) AR-15/Ruger SFAR 308/М16А2/DB9
    де торгує такій собі персонаж Alex Chu.

Купив у нього я цю рукоятку, подивившись відео на ютубі, не будучи знайомим ще з Reibertom.
    І купив я цю ручку не за 1500грн (як вона тут коштувала на сайті) а за 2500 як вона коштувала на Пр..ме.
    Спробував звернутися до почуття совісті цього продавця, як мовляв так, не ковбасу ж купую, а деталь для зброї. Але розуміння не знайшов.

А тепер через 700 пострілів, це ручка просто під час тренерування на Куполі розвалилася. На очах так би мовити здивованої публіки, серед яких був і інструктор Купола.
    Пишу у темі продавця, недобре це, поверни мовляв гроші.
    А той - я не я і хата не моя, сам мовляв зламав.
    Так суть усієї історії, крім того, що не потрібно мати жодних справ із цією істотою Alex Chu. Так і при дешевій рибці практично завжди погана юшка.

Бережить себе і встановлюйте лише перевірені речі.
    Хто зна можливо ця сама річь і спасе вам життя.

Images:

4.jpg
    3.jpg
    2.jpg
    1.jpg
    Hunter_sport та Олег Грабовский подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Лот 9. Розгрузочний ремінь ЗС Великобританії. Максимальна довжина 120см. ширина 5.5см.
      282 грн.
    2. Текстильный брючный ремень. Производитель - американский бренд RUGBY RALPH LAUREN. Эта линейка уже...
      250 грн.
    3. (в наявності 1 шт.)
      Реплика современного тактического ремня. Выполнен из плотной синтетической стропы. Ширина - 3,5 см;...
      200 грн.
    4. (в наявності 3 шт.)
      Брючный ремень PARATROOPER SAFETY BELT ′PARA′ OLIV Брючный ремень с металлической пряжкой, с логоти...
      400 грн.
    5. (в наявності 4 шт.)
      Ремінь шкіряний новий тм Club Interchasse розмір l -2 шт.до 100 см. та xl -2 шт.до 105 см Відмінна р...
      400 грн.
  3. tuman

tuman ℭанітар Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    78
    Лоти
      на продажу:
    4
      продані:
    163
    Повідомлення:
    5.215
    Адреса:
    ЮГ. В.Лепетиха
    Скажите , а каким боком ваша душещипательная история относится к нашему форуму ?
    Правила для кого писаны ? :smile_1:
    1. Черный список существует для решения спорных вопросов, возникших на форуме при купле/продаже, предоставлении различных видов услуг.

2. Решаемые тут споры относятся только к сделкам проведенным на форуме Райберт, и только к лотам, выложенным в разделах продаж форума Райберт.

Патриот Украины та иван777444333 подобається це.
  4. Igor_R

Igor_R Stabsgefreiter

Повідомлення:
    241
    Адреса:
    Київ
    Відповім
    Моя тема безпосередньо стосується нашого форуму.
    У перших вона відноситься до лота розміщеного на нашому форумі, а по-друге до особи яке торгує ним (не обличчам а лотом) саме на нашому форумі.
    Моя тема, це перш за все відгук, як про лот так і про особу.
    І якщо моя тема застереже форумчан, то я вважаю, що вона, безперечно, корисна.

Tumbol подобається це.
  5. tuman

tuman ℭанітар Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    78
    Лоти
      на продажу:
    4
      продані:
    163
    Повідомлення:
    5.215
    Адреса:
    ЮГ. В.Лепетиха
    Потрудитесь оформить тему согласно правил , если уверены .
    https://reibert.info/threads/pravila-chernogo-spiska.452982/

Патриот Украины подобається це.
  6. Igor_R

Igor_R Stabsgefreiter

Повідомлення:
    241
    Адреса:
    Київ
    Моя тема є відгуком про досвід спілкування з людиною, яка торгує на нашому форумі, про товар яким вона ж торгує на форумі.
    Вона є застереженням для всіх форумчан, які задумаються щось придбати у даного персонажа.
    Скаргу на даного суб'єкта подавати нема бажання.
    Якщо Ви вважаєте, що тема з відгуком не корисна і шкідлива – видаляйте.

Hunter_sport, Панi Мишка, иван777444333 та 3 іншим подобається це.