Є така тема у нас на форуме: Тюнінг AR-15/Двухсторонняя ручка перезаряжания Suveren Arms(1700 грн) AR-15/Ruger SFAR 308/М16А2/DB9 де торгує такій собі персонаж Alex Chu. Купив у нього я цю рукоятку, подивившись відео на ютубі, не будучи знайомим ще з Reibertom. І купив я цю ручку не за 1500грн (як вона тут коштувала на сайті) а за 2500 як вона коштувала на Пр..ме. Спробував звернутися до почуття совісті цього продавця, як мовляв так, не ковбасу ж купую, а деталь для зброї. Але розуміння не знайшов. А тепер через 700 пострілів, це ручка просто під час тренерування на Куполі розвалилася. На очах так би мовити здивованої публіки, серед яких був і інструктор Купола. Пишу у темі продавця, недобре це, поверни мовляв гроші. А той - я не я і хата не моя, сам мовляв зламав. Так суть усієї історії, крім того, що не потрібно мати жодних справ із цією істотою Alex Chu. Так і при дешевій рибці практично завжди погана юшка. Бережить себе і встановлюйте лише перевірені речі. Хто зна можливо ця сама річь і спасе вам життя.
Скажите , а каким боком ваша душещипательная история относится к нашему форуму ? Правила для кого писаны ? 1. Черный список существует для решения спорных вопросов, возникших на форуме при купле/продаже, предоставлении различных видов услуг. 2. Решаемые тут споры относятся только к сделкам проведенным на форуме Райберт, и только к лотам, выложенным в разделах продаж форума Райберт.
Відповім Моя тема безпосередньо стосується нашого форуму. У перших вона відноситься до лота розміщеного на нашому форумі, а по-друге до особи яке торгує ним (не обличчам а лотом) саме на нашому форумі. Моя тема, це перш за все відгук, як про лот так і про особу. І якщо моя тема застереже форумчан, то я вважаю, що вона, безперечно, корисна.
Потрудитесь оформить тему согласно правил , если уверены . https://reibert.info/threads/pravila-chernogo-spiska.452982/
Моя тема є відгуком про досвід спілкування з людиною, яка торгує на нашому форумі, про товар яким вона ж торгує на форумі. Вона є застереженням для всіх форумчан, які задумаються щось придбати у даного персонажа. Скаргу на даного суб'єкта подавати нема бажання. Якщо Ви вважаєте, що тема з відгуком не корисна і шкідлива – видаляйте.