Вітаю панство! В процесі чистки вилізли такі курочки. Тому виникло питання - чи варті вони чогось? Бо не знаю що далі робити - продовжувати чистити, чи зупинитись поки штампи не злізли... Дякую всім.
Доброго,стоят однозначно но хотелось бы видеть полную комплектацию яичка дабы определить истинную стоимость,с ув.
Добривечір. Отакої...Сьогодні з'явилась "авторитетна" думка, що (цитую) "там все фуфло". Для мене це досить серйозне звинувачення, тому що своє чесне ім'я я ціную, і фуфлогоном себе назвати підстав не давав нікому і ніколи. Поскільки в оригінальності предмета і штампів на ньому я впевнений на 100% (так як сам кислотив це яєчко, куплене тут же на Райберті), прошу камрадів, які знаються на цьому, висловитись в мій захист. Пізніше сфотографую і викладу штампи крупним планом і фото до чистки, бо зараз я у від'їзді. Всім дякую, і вітаю з Різдвом Христовим!
Камраде, як на мене-хороший i оригiнальний предмет! Це завдання "сторони звинувачення" привести докази, або хоча б обгрунтувати думку.
Странно,человек не новичек...Что значит ФСЕ ФУФЛО?Предьяву можно кинуть только на кур,и то после макросьемки.
Тю,друже а чого вы переймаєтесь,для кого то может и фуфло,тем более сейчас алкоголь льётся рекой,у вас две курочки а у выпившего человека их аж четыре,на каждый глаз по две