Доброго не вдается виставити фото в 2-х темах. З іншими все в порядку. В ЛС фото віправляется, і все гуд. В чому справа? Мене заблокували?
Незрозуміло. Чому в перепискі я можу відправити фото. Інші камради можуть розміщувати мої фото в данних темах, без будь якої обробки. А я не можу
Така проблема часом трапляється і в мене. В особистих все відправляєеться , в темах іноді видає помилку як і у Вас. Чому так не зрозуміло. Вихід знайшов саме такий як порадив вище. PS: помітив що така проблема вилазить переважно із знімками зробленими в режимі HDR+
Я робив це не одноразово, не допомогло. Але зараз все в порядку, певно з фото щось було не так. Формат фото напевне
Вам необходимо оставить заявку на пополнение счета на форуме согласно этой инструкции - https://reibert.info/threads/popolnenie-schjota-cherez-privatbank.435273/ В заявку нужно указать сумму, дату и время сделанного вами перевода.
A що мені робити з цим: " Ваш запрос на пополнение счета на сумму 25,00 грн с комментарием "Задолженность на форуме погашена, снимите ограничения аккаунта. Плательщик: Ткаченко Л.П. дата: 2020-11-05 время: 04:09" был отклонен Сьогодні, в 19:38"?