Доброго дня, сьогодні трапився такий жетон, стан підкачав, допоможіть з ідентифікацією. Наперед вдячний.
Jnfanterie Geschütz Ersatz und Ausbildungs Kompanie 3...,щось таке видно,яка цифра пiсля трiйки не видать часом?
Це учебка,напевне з якогось гарнизона.Нi не танкiст,це 75ки полковi пушки,поповнювали роти пiхотних гармат пiхотних полкiв.
То так,символiчна.А на рахунок формації, бачите нiмцi пiзнiше на 1941 р. формували полкову артилерiю по образу дивiзiй 1 ї хвилі мобілізації,то уже рахуйте такі роти мали навіть парочку тяжких 150мм гармат.тобіш 3 взвода легких гармат і 4 взвод важких гармат.
Доброго всім дня, сьогодні знайшов обручальне кільце в 2 - ох метрах від цього жетону, на кільці написи. Цікавить чи можна ідентифікувати власників жетону і колечка. Наперед вдячний.
Доброго,щось таке видно,-Mathilde Bielfeldt/24.12.34/333, клеймо якесь.Може подарунок дружини,якщо це чоловiчий перстень звичайно,а далi день,мiсяць рiк коли наприклад було воно подароване тощо,а потiм якась напевне проба срiбло?,ну i клеймо хто виготовив,якось так.
Та я вже прочитав в нетi,що золото,просто благ.метали не моя тема,та i переглядаю сторiнку з мобiльного.
Да а на рахунок iдентифiкувати,то якщо архiви збереглись по жету може i можна,але хто за це вiзметься нiмцi?навряд зачим ім то нада.Далi чого Ви вирiшили,що цi двi речi однiєї людини,а не скажімо двох різних.Далі на рахунок самого перстня,то не зрозуміло мені чого дані жіночі,якщо це одруження і дата онного,то логічно,щоб були дані чоловіка,або обох людей.То я ось що подумав,там при вермахті служило море так званих,,помічниць,,може хтось з них обронив(так версія).Ну там прикидуйде далі самі,ще раз повторюсь перстні не моя тема,і я навіть незнаю чим чоловічий від жіночого відрізняється,і чи взагалі відрізняється,якось так. короче лишайте ті дві речі собі і ділов.
Дякую, останків небуло., тай дійсно невідомо чи кільце і жетон якось привязяні, в цьому місці таке місиво було огого.