Продавець може продавати кому завгодно,за скільки хоче,може відмовити без пояснення причин бо це його річ.Напевно хтось раніше написав в приватні повідомлення,або запропонував більше...Написане слово резерв ні до чого не зобов'язує,тим більше резерв не пітвердив продавець
Будь ласка пункт 25 правил нозділу продаж 25 Право принимать резервы, составлять очередь из резервов, а также принимать окончательно решение о том, кому продавать свой лот, принадлежит исключительно продавцу, как единственному владельцу лота. Продавец так же несет ответственность за правдивость описания лота и своевременность его доставки.
Мені не треба ваша переписка,вам не пощастило,зміріться.Продавець продав кому захотів.Це не мої міркування,є 25 пункт правил,перечитайте. 25.Право принимать резервы, составлять очередь из резервов, а также принимать окончательно решение о том, кому продавать свой лот, принадлежит исключительно продавцу, как единственному владельцу лота. Продавец так же несет ответственность за правдивость описания лота и своевременность его доставки. І в трете напишу слово резерв написане в темі нікого ні до чого не зобов'язує,і тим більше ваш резерв не пітвердив продавець.
Я не знаю що там в голові продавця,і кому і за скільки він продав,і чому не вам...Товар належить продавцю,кому хоче тому і продає.Тому провини відповідно правил за ним немає.Який зміст ваших обурень,продавець все рівно вам не відправить.Зміріться вам не пощастило,або напишіть продавцю і запропонуйте більшу ціну,після норм фото
Добре.Я вам ще раз пояснюю продавець правил не порушував,вам нічого не обіцяв.Якщо ви важаєте по іншому,можете крім ваших емоцій вказати пункт правил по яким ви вважаєте що продавець поступив неправильно.Я вам навів пункт правил за якими продавець нічого не порушив.
Я теж не побачив гідне фото,ваше право попросити фото кращої якості,право продавця надати,або не надати їх.Взагалі продавець на свій розсуд може відмовити продавцю без пояснення причин,або просто проігнорувати прохання.Не майте з ним в майбутньому з ним справ,що я можу сказати.
То наведіть пункт правил згідно вашого твердження що так має бути,я вам навів,пункт 25,прочитайте уважніше.Не треба ваші побажання,видавати за пункти правил.
Це не моя думка,а пункт правил форума.Якщо ви вважаєте по іншому,наведіть пункт правил який як ви вважаєте порушив продавець.Тоді і модераторам форуму буде легше і швидше прийняти рішення,якщо вони захочуть це розглядати
Хочете почути думку других учасників форуму ? - - ось вам моя думка . Я стараюсь не мати справ з учасниками , в яких закрита лічка . В вас — закрита !