Продам Иж-38 Vostok, знаку якості немає, можливо експортна. Гвинтівка в нормальному стані, стріляє дуже кучно. Люфтів ствола немає. Продана.
Судя по фото проблема в муфте а именно либо износ или отсутствие сальника перепуска ствола или проблема ригеля
Може просто загнутий!!??В іномарках таке часто буває,пружина сильна,при взводі вислизае з рук ствол гне
Гвинтівкою володію недавно, в мене з рук ствол невислизав! В муфті ствол рівний 100%! Нарізи чіткі. Можливо із за нерідного сальника перепеску ствол незначно, відносно компресора, вгору.
Сделайте фото под углом со стороны компрессора. Некоторые фотоаппараты искажают плоскость в центре фото.
Есть проще эксперимент, просто сверху муфты приложить боком металическую линейку. И если она будет соприкасался со стволом то он задрат
Я перепрошую, гвинтівку продаю, а не визначаю рівність ствола відносно компресора. Можу зробити рівну фотку)))
Не нужно ничего ложить. Ствол с муфтой задран относительно компрессора, на фото четко видно. Вопрос почему.
Доброго дня! Відстріляв гвинтівку на 10 метрів сидячи з упору. В кожній мішені 5 куль. На правій є 1 відрив. Кулі шершень, на фото видно. Загалом гвинтівка дуже кучна!