Львівські камради,хто має можливість завтра сходити на док фільм? Цікаво дізнатися,що саме буде. Завтра о 14:00 в Палаці мистецтв у Львові буде показ фільму про судилище над Іваном Дем'янюком.
Вам вхід заборонено взагалі то. Але якщо прийдете,то зайвого не ляпайте,що ви звикли на форумі.Бо там буде багато гарячої молоді правих поглядів.Можуть ніс розбити.
Дык! енто ж патриота в ЕС судили, а там самый гуманный Суд во всем Мире! ну еси вступим у ЕСу Шляхи усих старых патриотов первые по судам затаскають. Внучата готовте ваши гроши на европейских Адвокатов.
Як завжди, з теми зпригуєте. Тема за Дем'янюка. Наскільки пам'ятаю, там українськими націоналістами і не пахло. Звичайний полонений, котрий аж занадто ретельно ставився до... еее... виконання службових обов'язків. Та й то подейкують, що той Дем'янюк, не той, а суддям пох... Вирішили чергового українця призначити посібником.
звідки ви можетее знати за його погляди.Та тим більше причини переходу на сторону німців. Показували його село родинне колись по ТСН у Вінницькій області там в 33 році 70% померло.А він покоління,тих що йогго пережив і добре пам"ятав. Саме такі і йшли до німців щоб вступити в ХІВІ,шущманшафт,УВВ та інші формування для помсти червоним.
Просто эта история очень напомнила историю полковника Редля.Австрии нужен был шумный процесс,вот и нашли козла отпущения.Если вы просмотрели сюжет из поста 3 ,то там дальше есть еще один сюжет про Ивана Деменюка,из которого ясно видно,что сс оправдали,а над злым украинцем устроили показательный суд.Вот я и хотел показать,как в кино показывают украинцев,создавая образ антигероев.
Отут я згоден. Суть мого поста, власне, в тому, що судили не українського націоналіста, а українця. А все частіш в західних джерелах пересічний українець виглядає юдофобом. І це оччінь папахіваєт пгавакацією, як то завіз колгоспного... ой пробачте, звісно ж кібуцівського гопобидла в Умань, щоб нормальних посполитих провокувати на антихасідські дії і підтримати образ українця-холокостера, котрий вже почав викристалізовуватися в головах світового товариства...
А звідки Ви можете знати про його погляди? Дуже не подобається погляд, що українець може бути або комуністом, або ж націоналістом. Та мені здається, що більшість співвітчизників є членами партії пофігістів і їм накласти на більшість речей за які тут ватнікі зі свідомими гризуться. Якби він був націоналістом, думаю, ми б про то почули з матер'ялів суду, адже свідомі у питаннях самоідентифікації як свідомі, дуже схожі з всілякими свідками Єгови, котрі про це кричать, навіть коли їх не питають.
Я аналізую,а не стверджую якраз. Він міг бути не зовсім свідомим націоналістом (в тому сенсі в якому звикли),але те,що в нього логічно була ненависть до рад.влади швидше за все. Тим паче виходячи з його слів на суді бачимо,що він не був звичайним обивателем,а досить характерно позиціонував себе як українець
скорее он був колобрационистом В 1958 году получил американское гражданство.те гражданин Америки . ну почему самая демократичная страна в мире не заступилась за своего сына?