Прошу оцінити для подальшого продажу. Основа зроблена з деревини, малюнок - гравіровка. Масштаб копій 1 до 1, матеріал поліефірна смола + фарбник. Розмір 210*297 мм.
Даже если были бы оригиналы - то цена небольшая. А так разве что за проделанную работу гривен 100 и кому как интересно. А в школу в кабинет истории в самый раз.. С ув.
Даже и не подумал что сигареты подорожали)). В любом случае низкий старт- хороший финиш. Будете продавать - дайте ссылку в тему. С ув.
В цифрах понятие растяжимое, и иногда может зависить не от рыночного спроса а именно от желания приобрести конкретную вещь даже с пере платой. В наших краях "семечки" хоть и не частые но бывает так, что их (его) сразу на поле обменивают на медную монету либо уставший динарик.
ось бачте ... за грифончіком 5 років гонявся, й то не цілого копнув _( бідні в нас степи, алемова не про те ...
гачечок портить вигляд , накінечники можна приклеїти на цвях буде аля 3 Д. вершника випалить на фанері контупр обрізать і теж на цвяшок приклеїть. основу приклейки типу мішковини
Это как положить на полку копию каски м38 и думать что вы владелец паратруппера. Накупили бы уже наконечников на форуме , совсем другая картина была бы. Даже не знаю кому понадобится такая работа, ну детям малым, так они не поймут о чем речь. 150 грн, за красивого всадника. Сугубо мое мнение.
До цього можу додати: 1 основа з суцільного букового масиву, вибраного в середині 2 залити композицію смолою 3 зробити малюнок та надписи на молочному оргсклі, закрити зверху прозорим оргсклом, залити середину смолою, зробити підсвітку Але кожна позиція підумовлює здорожчання виробу, яки може ніхто і не оцінить. Не дивлячись на все вищевикладене, Ваші пропозиції пойняв/сприйняв.
Розглядате цей виріб, як "дошку втілення мрій". Кожну копію будете заміняти на особисто викопану знахідку.
Когда то раньше также собирал рамки, добавлял часы и естественно находки - лепил из того что было под руками.. Была и хаотичная насыщенность, и замысловатый минимализм.. Раз пошла тема, ниже фото как вариант, может кому для идеи.
Доброго здоров'я, як продати то гадаю не меньше ніж за 250 грн не погодився відати, а купити, то вже інше питання, робота гарна і цікава, не кожний може таку красу зробити, і да треба мати бажання і час, тож цінуйте труд і вміння інших. Автор молодець . З Повагою.
Роботи гарні, але з власного досвіду можу сказати, що тут практично ніхто адекватно не оцінить пророблену роботу. Є декілька камерадів , які реально можуть оцінити, але вони практично не оцінюють, бо знають всі реалії . А оцінка "старт з ....грн, своє набере" не є на мою думку оцінкою. Раніше тоже займався різними "хендмейдами" але зав"язав, бо "шкірка вичинки не варта". А вкладати кошти, душу в роботу, а потім віддати за копійки якось вже не хочеться. Треба напевно шукати для реалізації таких робіт інші площадки. Чисто моє імхо.
На українській мові правильно "Вуздечні ". Узды - це російське слово. А по ціні - почніть спочатку з ціни матеріалів. Але , нажаль , у нас ви не знайдете покупця. Так як на копарському форумі нікого не цікавлять копії копанини зі смоли. І ЦЕ ЛОГІЧНО ! Вам потрібно продавати це там - де його нема. Це те саме що поїхати в село і продавати там молоко. В місті толку буде більше. Щось типу того.