Конкретно интересует этот плеер Philips модель AQ6591 что на фото внизу. Подобные модели плееров не были супер-редкими в свое время. Очень нравится его дизайн и не плохие характеристики. Плеер мне подойдёт в любом состоянии, хоть в убитом. (на восстановление) Для ретро вылазки, перспективу похода, разного рода поиска тоже не плохой вариант). Может у кого то такой случайно где- то завалялся и не очень нужен? Примечание: Периодически мониторю Олх, Виолити, др.барахолки. Пока такой нигде не всплывал. На Ebay и Мешок видел в продаже такой плеер. Но заказывать оттуда мне смысла нету из-за военной ситуации в стране.
https://www.ebay.co.uk/itm/185613526520 Могу купить в Англии ,только +20% к сумме моя комиссия. И примерно 15 фунтов доставка Royal Mail в Украину.
Ох і нафлудили Давайте ще "солому" порадимо придбати на ноги і таіландський "адік" або "чемпіон". А людина всього лише запитала за плеєр
І на якій сторінці вже ця тема була б, якби ми її не тримали в топі? Стараєшся, помагаєш, а тут ше такі претезії
Правильну і перспективну тему камрад створив. І головне у відповідному розділі. Тут "спеціалістів" по раритетним касетним плеєрам вистачає.
Тут специ по будь яким питанням є. І головне завжди готові допомогти порадою - хоч карбюратор налаштувати , хоч електродвигун підключити , хоч жінку знайти. Дуже досвідчені люди в цьому розділі.
А, так це ТС шукав лайнодрандулет епохи сссср, та писав назву совка з великої літери? І знову пост окупантською мовою )) Я так розумію на синю пластмаску у тс вже не стирчить?
Або із оленями.. І якщо сісти у мацквіча у такому светрі,увімкнути плейєр,перехреститися,поцілувавши іконку на панелі приладів,закурити "Родопі"… Усе,перший хлопець на дискотеці ”Кому за 50".. Доречі,я тут вже казав що є мацквіч у продажу?..