Інтернет магазин Тeplotep M.

Тема у розділі 'Магазини, перевізники, банки', створена користувачем иштван, 20 жов 2023.

1. иштван

иштван Hauptmann

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    2.448
    Адреса:
    Берег незамерзающего Понта
    Звичайно не реклама,але настрій вони мені підняли не на один день і я почав віріти,що в Укрвїні не все упирається в єрмака та ін.Заказував у них радіатори опалення.Причому не на одну тисячу.Думав брати наложкою,але їхній менеджер каже,нафіга ви будете за ту наложку платити.Як отримаєте на НП, то розрахуєтесь десь у терміналі або по приват24.Тільки скиньте скан чеку,бо багато зараз заказів.То я ті батареї получив і потім спокійно поїхав до терміналу та розрахувався.Сказати,що я у них в якомусь Білому списку,то ні.Перший раз купував.Велике дякую хлопцям.До речі вони зі Львова.

Вуди87 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 2 шт.)
      Полевой поясной ремень ГДР (NVA). Оригинальное название: NVA FELDKOPPEL GRAU M.SCHLOSS . Ремень с...
      350 грн.
    2. (в наявності 38 шт.)
      Оригінальні, привезені з США. Виробник - Mechanix Модель - FastFit Колір - Coyote Розмір - S (інших...
      499 грн.
    3. Подсумок - напашник multicam. Два кармана на молниях. Крепление на велкро
      580 грн.
    4. 500 грн.
    5. Свіжий модуль з нових шахедів. Менший за розмірами нім минулі і нова прошивка.
      4200 грн.
  3. Вуди87

Вуди87 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.514
    Не знаю в кого я замовляв змішувач до душової кабіни, і теж так само продавець зробив!! Причому замовляв не самий дешевий!!
    Тішить що в нашій країні ще є люди які довіряють іншим!!

иштван подобається це.