Интернет магазин Shopmag

Тема у розділі 'Магазини, перевізники, банки', створена користувачем Zyazik, 11 гру 2020.

1. Zyazik

Zyazik Oberschütze

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    11
    Адреса:
    Киев
    Хочу поділитися історією купівлі товару в інтернет магазині Shopmag. Категорично не рекомендую цю фірмочку "рога і копита". Замовив у них зимовий костюм мультикам 56 розміру та сплатив передплату 285 грн. Коли забрав на пошті посилку і розкрив її, мене чекав сюрприз у вигляді мультикаму 46 розміру. З менеджером Олександром ми домовились, що я відправлю костюм назад і мені ОПЕРАТИВНО його замінять на потрібний, а вартість пересилки сплатять самі. Мало того, що відправили мою посилку через 4 дні, так ще й зазначили на пошті, що вартість пересилки та пакування сплачую я, а це ще лишні 200 грн. Намагався дозвонитись до керівника цієї шараги Заяць Іванни Михайлівни за номером 0679677411, але слухавку взяв якийсь чоловік і повідомив, що таке в них трапляється кожен день, відповідальності за це вони не несуть і всі питання до менеджера. Сподіваюсь, що якість костюма буде краща за відношення до покупців.

анатолий. подобається це.