Всім добрий день! Буду вдячний за підказки. Придбав на ОЛХ прибор імпульсний Скиф-2, продавець толком не міг нічого пояснити, ні хто виробник, ні як налаштовувати, а після покупки взагалі мовчить, та і в інтернеті не знайшов за нього ніякої інформації. Ось думаю може тут камради мені підкажуть, може хтось таким користувався, чи виготовляв такий, як він в роботі, чи можна підключити глубинну рамку, чи нормальне чудо техніки? Ще цікавить скільки часу заряджати його коли використовується акумулятор 12V, 1,3mAH, зарядне з яким заряджався в фото додаю, цікавить чи гасне лампочка червона на ньому чи ні коли зарядиться, чи може міняти колір на зелений? Заряджаю 14год, але так і світиться червоним, коли відєдную від прибора всерівно світиться, от і думаю може вже зарядився? Всім наперід дякую, з повагою Роман!
звичайний клон -р в піратському виконані глубину рамку можна, 1х1 м, краще 60х60 см. зарядне по ходу неавтомат, можете посадить акум, 14 ч., . то за багато. і почом зараз це чудо мд?
Та забрав дешево, за 650грн за все, причому продавець завіряв що новий акумулятор стоїть, спокусила назва Скиф-2, всюди де не глянеш одні пірати і клони, правда ше кощеї 5и проскакують, але ті дорожчі. Знаю колись Паштет робив Скіфи, думав може то його, але написавши йому зрозумів що ні. Взяв на роботі поритись, колись там був завод хімічного волокна, все перерито, але думаю ще щось є в землі, всього не знайдеш.
Это Трэкер ПИ-2 от Кощеев, на это как-бы намекает наклейка на контроллере МастерКит и номер набора 8042. По нему есть инфа в сети, как паять и настраивать, если что - можно прямо к разработчику Колоколову Юрию обратиться за советом или на сайт Кощеев metdet.ru кажись
Выше вам камерад все правильно написал - никакой это не "Скиф" и не "Клон", а Кощеевский "Трекер" в исполнении МстерКит - "набор для самостоятельной сборки". Вот его кто-то и собрал. Учитывая маркировку процессора (родной, из набора 8042), с глубинными рамами его использовать бесполезно - эта программа рассчитана только на "верховую" катушку, которой он у вас и укомплектован. Раньше можно было взять у авторов процессор с глубинной прошивкой, но то было лет 10 назад. По Зарядному - поищите в сети. Вроде годится (если верить, что на 6 вольтах ток 600мА, значит на 12 влах буде 300мА - это максимально допустимый для батарей 1,3а/ч. Но лучше проверить, каков он фактически. Цену вы заплатили честную. Я бы даже сказал, недорого взяли (если он, конечно, работает).
Зрозуміло, велике спасибі, прилад робочий, в квартирі по повітрі з своєю котушкою 25см в діаметрі показав на 25 коп України біля 20см, завтра його поюзаю в реальних умовах на копі в землі. Продавець завіряв шо це глубинник до 3м глибини, а я хотів саме глубинника, проте цікавило щось окрім клона. Порадьте якийсь нормальний, стабільний, глубинник, проте бюджетний за 1000-2000грн, бо відчуваю його продам а візьму шось друге, не сподівався що це трекер. Правду кажуть, краще відразу взяти шось дорожче, провірене від хорошого майстра аніж платити два рази)).
Це не глибинник. Продавець або збрехав, або (що швидше) просто не знав, що потрібна інша прошивка процесора. В озвучений бюджет увійде хіба що "Клон" від не самого іменитого майстра.
Сьогодні трошки покопав, порадували підклади що колись були під рельсами і костилі, прибор робочий, але змушений часто копати, тратити час та сили через шмурдяк у вигляді різних кусків бляхи гнилої, дроту і іншого непотрібу. Шоб якось це відсіювати чуйку поставив на "0" і піднімав над землею 30см, якшо реагувало значить шось цікавіше (в даному випадку підкладка), але от костилі або болти гарні хочуть більшої чуйки, проте тоді і непотріб проскакує. Прибор можна відбити за день якшо піднапрягтись. Напрягало постійно тримати висоту, трохи задумався, опустив прибор нижче і він співає на все навіть при нульовій чуйці. А клон можна налаштувати щоб махати при самій землі і при чуйці "0" не реагував на шмурдяк? Чи може якийсь інший мд є щоб можна було ходити спокійно й не напрягати руку з тим підніттям прибора, чи цей що є якось налаштувати, бо інакше шмурдяк дістане?
Для импульсника - нормально накопали! Дабы искать монетки среди железа - рекомендую купить ИБ прибор, хотя бы из серии самодельных Тесорок, или б/у Аську на худой конец
Спасибі, за монетки я в курсі, шукав до того 4роки і перепробував трохи приборів. На даний момент мене зацікавили пошуки трішки глибше і таких по габариту речей як сокира, шабля, меч інша зброя. Верхній шар вже досить вибитий, місто моє старе, був замок, декілька монастирів і інших цікавих споруд, велися битви, на території міста знайдено декілька мечів, кульчугу, є наслоєння різних періодів. Раніше власне я займався пошуками монеток і всього іншого, а чорні метали практично не копав, ігнорував, а серед них є хороші й цікаві екземпляри, от і хочеться дослідити, а де ж та зброя і інші знаряддя праці, більш чим впевненний шо воно є, але глибше, проте не хочеться витрачати час і сили на дрібний металічний мусор, а хотілось би працювати спокійно з прибором відсіюючи його, а копати більш цікавіші сигнали. Якось так, спасибі.