Иловайск-2014. Страшная правда. Полный фильм

Тема у розділі 'Документальне кіно', створена користувачем Alex WaY, 2 вер 2018.

1. Alex WaY

Alex WaY Major

Повідомлення:
    2.720
    Адреса:
    ☢Красный Полураспад☢ zp
    Фильм Ростислава Шапошникова об Иловайской трагедии

Berkut245, minitarn3838 та kopal подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Состояние на фото.доставка Укрпочтой+15грн.
      50 грн.
    2. Удостоверение,ксивы и тому подобное
      100 грн.
    3. Лично сам хорошо упаковываю все свои лоты!!! Лоты разбиваю и комбинирую!!!
      150 грн.
    4. Дивіться на фото. При відправці Укрпоштою чи при відправці Новою поштою оплата за пересилку при отри...
      130 грн.
    5. Всё подробно на фото. 23х34 см. Хорошее состояние
      46 грн.
  3. Штурм

Штурм General-major

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    487
    Лоти
      на продажу:
    35
      продані:
    879
    Повідомлення:
    10.700
    Адреса:
    OSTWALL
    Просмотрел, но ничего эксклюзивного не увидел. Море нестыковок в комментариях и снятом видео. К примеру, с 55-ой минуты идет съемка захваченного (судя по комментариям бойцов) российского танка. А чуть позже, на броне этого же танка, видны две белые полосы (применялись нашими войсками как опознавательные).
    С 1.16 идет осмотр подбитой МТЛБ, комментируются найденные вещи: каска, разгрузка, найденный "Винторез", причем все берется без опаски, свободно. Зато потом, тело обнаруженного российского солдата, никто не досматривает, а лежащее на обочине снаряжение уже не трогают, потому что "может быть заминировано"!!!

4. kopal

kopal Stabsgefreiter

Повідомлення:
    120
    Адреса:
    Київ
    Нестыковок нет там никаких. Фільм скомпільовано з раніше вже публікованих відеоматеріалів.
    Автор в коментах описує історію з захопленням і перефарбуванням в знаки АТО кацапського танка. Сьогодні він їх додав.
    Колона "мотолиг" кацапів нормально розбита. Потім наші колони були розбиті. На відео на 1.51.00 знято кацапські війська (окопи, техніка). В кінці 2 БМД-ки кацапів знято. Як на мене цього цілком достатньо для оголошення війни (військового положення). Але не з нинішньою владою торгашів смерттю бордель на Донбасі буде закінчено. За пости в ЗМІ про командування (Хомчака, Берези, Філіна) автор отримував погрози, попросив і отримав політичний притулок в США. Оператора Воробйова 39 днів протримали в полоні із-зі викладеного ним сюжета про танк. Знущання над ним можна знайти на Цензорі. Раджу коментувати цей фільм на youtube, щоб він був в тренді, а не похорони кобздонів та півника смаженого з Донецька.

minitarn3838 подобається це.
  5. Штурм

Штурм General-major

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    487
    Лоти
      на продажу:
    35
      продані:
    879
    Повідомлення:
    10.700
    Адреса:
    OSTWALL
    Где выложен, там и комментирую. Советы про комментарии похорон, надеюсь, не в мой адрес ?

6. Alex Richter

Alex Richter Старший санитар-модератор

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    136
    Лоти
      на продажу:
    8
      продані:
    251
    Повідомлення:
    20.060
    Адреса:
    Украї́на
    Это не состыковка это история.Захваченный танк служит в ВСУ.

Helmut Raiser подобається це.
  7. Berkut245

Berkut245 Oberfeldwebel

Повідомлення:
    450
    Адреса:
    Україна
    Не служит, к сожалению. Был брошен во время прорыва, попал в руки сепарам. Они его сначала выдавали в сюжете рашатудей за польский Т-72, пока не приехали настоящие владельцы и не надавали по харям. Танк остался у сепаров, используют как учебный.

swills та Alex Richter подобається це.
  8. kopal

kopal Stabsgefreiter

Повідомлення:
    120
    Адреса:
    Київ
    Никаких переходов на личности, "в тренде ютуба", к моему большому сожалению, проводы копченого петуха в землю. А мог бы быть этот фильм. Причем комментариев море (свыше 3 тысяч на сейчас).

Штурм подобається це.
  9. Штурм

Штурм General-major

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    487
    Лоти
      на продажу:
    35
      продані:
    879
    Повідомлення:
    10.700
    Адреса:
    OSTWALL
    Давайте по-порядку: 1. Если танк только что захвачен и бойцы ведут его осмотр, комментируя принадлежность находок к российской армии, то белых полос на нем и быть не может.
    2. Если он уже служит ВСУ, то к чему этот видеообзор с находками ? Его уже должны были несколько раз пересмотреть и передать доказательства наверх, для документирования.
    Именно это и есть не состыковка. Фильм, снятый по "горячим следам" и смонтированный из разновременных кусков - две абсолютно разные картины.

10. feniks1

feniks1 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    30
    Повідомлення:
    448
    Полоски могли и быть т.к. РФ при вторжении косила под ВСУ.

11. Berkut245

Berkut245 Oberfeldwebel

Повідомлення:
    450
    Адреса:
    Україна
    На этот танк полоски нанесли ВСУ, чтобы его не сожгли как вражеский во время движения с места захвата на позиции. Потом им усилили противотанкистов, которые сожгли мотолыги. Подмога, правда, была только пулемётом - пушка не работала.

von Goltz, Ланкастер, Maksim Chubarov та 2 іншим подобається це.
  12. swills

swills Obergefreiter

Рейтинг:
    -2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    320
    Адреса:
    Ukraine
    Россияне ездили с белым флагом и повязки были белые, чем нас и ввели в заблуждение в Червоносельском, когда выходили из Иловайска. (2014 29 августа).

13. shug

shug Hauptmann

Повідомлення:
    2.190
    По Захвату танка. Его захватили одни,передали другим. Потом перегнали и когда отремонтировали нанесли опознавательные знаки,затем уже показывали журналистам. МТЛБ,разгрузки,Винторез это другая история.
    По книге Зиненко Р.

«24 серпня нам була поставлена задача зайняти оборону в Агрономічному. У підпорядкуванні були сапери — 21 боєць 91-го ОПОЗ, 51-ї ОМБр та БМП-2. Я не пам’ятаю з якої частини була ця БМП. Командир БМП мав позивний «Леший». Ми розмістили цю беху в розваленому будинку на правому фланзі Агрономічного в напрямку Моспиного. І коли 25 серпня на нас вийшла РТГр росіян, то саме Леший, за командою полковника Ковальського, вискочив в фланг росіянам та, обстрілявши з 30-міліметрової гармати російський танк Т-72-Б3, вивів з ладу систему управління танка. Але саме головне, що один бронебійно-запалювальний трасируючий снаряд потрапив в запасний масляний бак танка, і масло загорілося. З підстреленої машини повалив чорний дим, і екіпаж танка втік».
    Ворожа техніка відсунулася назад. Залишився
    46
    лише танчик, в якого по корпусу і навколо нього палає вогонь. Пройшов певний час, і полум’я загасилося. Трава навколо танка обгоріла і пішла горіти в інший бік.
    Танчик стоїть рівно... всьо навколо нього вигоріло — травичка чорненька зробилася. Я почав мостити міну, яку ми з собою принесли, під гуся (гусениця танку), думаючи репати, аж раптом один з бійців (боєць 93-ї ОМБр Іраклій Кутелія. — Авт.) каже: — Та навіщо його репати? Давайте заберем з собою.
    Боєць-тракторист побачив, що я безпечно кругом лазю і заспокоївся. Він залазить в того танка, а інші бійці залазять біля ствола і переховувались за баштою, оглядаючи усе навколо. Боєць там щось посмикав, і танк рушив з місця.
    Наступного дня від штабу приїхали військові і говорять: «Ми танка забираємо. Ось вам ящик з пострілами до РПГ». Вигрузили вони нам той ящик з зарядами до гранатомету; сіли на наш танчик і погнали його на той опорний пункт 39-06. (Водій Іван Маклаков, який належав до 133-го окремого батальйону охорони і обслуговування, тричі привозив на військовому УАЗі від штабу генерала Хомчака людей, які намагалися запустити двигун трофейного танка, але їх спроби були невдалими. Лише наступного дня керівник бронетанкової служби військово-оперативного ко
    50
    мандування «Південь» полковник Євгеній Сидоренко зміг з ним впоратись. — Авт.) І ми знову залишилися зі своїми зарядами до гранатометів чекати наступні колони з технікою. От така от історія захоплення того російського танка».
    На момент, коли я до нього підійшов, танк вже стояв з заглушеним двигуном. Мені пояснили, що двигун заглох і завести його не можуть. Причина була в тому, що у росіян змінили систему запуску танка. Раніше танк Т-72 мав (основний метод) повітряний пуск, а у Т-72-Б3 — через електроклапан. Танк був кинутий російським екіпажем з працюючим двигуном. Саме тому нашим бійцям і вдалося його перегнати. А після того, як двигун заглушили, ніхто не міг його запустити через те, що не знайшли цей самий електроклапан запуску двигуна. Я заліз у танк і виявив, що це новітня російська модифікація Т-72-Б3, яка надійшла на озброєння російської армії у 2012 році. Особливість цієї модифікації полягає в тому, що вона мала тепловізійний приціл у командира і у навідника танка типу «Сосна-У». Приціли були пошкоджені нашим вогнем. Після невеликого ремонту ними було можна користуватися. Також у танка не працювали тепловізори і не працював стабілізатор гармати по вертикалі. В усьому іншому танк був повністю справний. Серед інших речей ми виявили в трофейній бойовій
    51
    машині документи, які свідчили про те, що танк належить військовій частині Російської Федерації № 54096.

14. Штурм

Штурм General-major

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    487
    Лоти
      на продажу:
    35
      продані:
    879
    Повідомлення:
    10.700
    Адреса:
    OSTWALL
    Извините, в чем Вы меня пытаетесь убедить ? В том, что я знаю и без Вас ?
    Что фильм сделан из отдельных фрагментов, не связанных друг с другом ? А потом слеплен воедино, как непрерывный процесс ?
    Именно это я и назвал НЕСТЫКОВКОЙ.
    Теперь о системе запуска двигателя танка Т-72:
    Кто и чего рассказывал автору, я не знаю, но Т-72 запускается ТРЕМЯ способами, не включая систему внешего запуска от другого источника и запуска с буксира.
    1. Запуск с аккумуляторов ( кстати, он и является ОСНОВНЫМ методом). Во всяком случае, за четыре года в училище и пять лет в войсках, на должности командира танкового взвода, танки запускали именно так.
    2. Воздушный запуск ( причина его НЕОСНОВНОСТИ банальна: стравливание воздуха из баллонов )
    3. Комбинированный ( аккумулятор и воздух)
    Кнопка МЗН (маслозакачивающего насоса) и кнопка СТАРТЕР находятся рядом друг с другом. Потому как запускаются они двумя пальцами левой руки. И я далек от мысли, что кнопку включения ЭЛЕКТРОПНЕВМОКЛАПАНА спрятали так далеко, что ее сложно было найти.
    Другой вариант объяснения этого факта банален: просто, среди бойцов, не было ни ОДНОГО, кто был бы знаком с этими тонкостями. Даже опытный БОЕЦ-ТРАКТОРИСТ, который был бы просто ТРАКТОРИСТОМ, не смог бы этого сделать. А вот любой из служивших в танковых войсках: механик-водитель, наводчик орудия и командир танка - запросто. Так понятно будет ?

restler09 подобається це.
  15. shug

shug Hauptmann

Повідомлення:
    2.190
    Не ,я Вас ни в чем не убеждаю.Фильм сделан из кусков.Наснимали роликов,а потом их соединили.
    Я просто процитировал,как танк захватили и все. В книге даже схема есть. Я не танкист, я мех.вод. БМП. Она запускается точно также,как Вы и указали. Там основной метод комбинированый.И кнопки стартера и МЗН рядом. Значит я бы смог :D

Штурм подобається це.