Здравия желаю Думаю хозяин альбома не обидится (заранее извиняюсь),но суть вопроса в названии темы. Чей котел ??? http://reibert.info/useralbums/376116/view-image#imagecomment-121706 Может знает кто ? Ну очень интересно. Заранее благодарю
тю. оце ти відпалюєш! це ж звичайний комбінований вдвшний казанок. зверни увагу на кришку-сковорідку. там руків'я загнуте
ОмелЬян ти не правий .Який котел ВДВ ? Фото воєнних років.Нехай руків"я буде хоч в дулю загнуте але кришка не така геть.Ти коменти до фото читав ? Пане Консерваторе не "відпалюйте"
ти коли цитуєш хоч цитуй вірно. бо то є великий сором незнати митця та клясіка сучасної світової літератури.
Вважай що мені вже соромно А тобі теж до речі повинно бути соромно.Це ж треба таке утнути - котел ВДВ
а щоб ти маленьким ще вхезався і води не було! де ти узявся на мою голову зі своїм казанком?! сиджу тепер шукаю в інеті того казанка клятого. понапридумують кацапи різний непотріб а мені голову ломати що то вони вигадали.
А що,я один тiльки буду шукати ? ))) Менi тепер теж не спиться спокiйно ))) Не виходить з голови казанок.А пошуки iстини поки що нi до чого не привели,не знайду.А цiкаво ж.
то таємна розробка крастнава виборжця 1935 та 1\2 року. так що не спи і далі та мрій злапати того казанка до своєї куркульскої колекції
та яка тобі різниця?! я тобі тавро поставлю і буде в тебе таємна розробка ананербе для рсча. ексклюзів. нівкого нема, в тебе є!
мені не треба, я за рідкисними казанками по всіх світових аукційонах не ганяюся. до речі. а ти не припускаєш такої можливості що у кришку просто поставили мисок з того ж казанка. тоді і виходе що кришка незвичної форми а додати до цього якість світлини то і вийшло отаке.
Тоді казанок не мав би емалі до верхнього краю, а було би видно "голий" люміній... Тем думав, що треба шукати серед румунських, угорських та болгарських девайсів цього типу, але не мав часу на пошук...
Вельмишановний колега, тільки для Вас та тільки тому, що може станемося земляками(маю на увазі перебування у Польщі) відповім на Ваше питання та відкрию велику таємницю - це КОТЄЛОК!
Консерваторе ! Ти шариш як там його купити ?Купи менi котла того ! Я грошi вiддам зразу ! Ну купи )))
Так не купит... Надо припереться в гости к нему и между делом повалится на пол , пустить фонтаном слёзы , сопли бахромой , ногами дрыгать и барабанить, и реветь дурниной : -Ну купи-и-и-и-и--и-и !!!!!!!! От тогда от безысходности точно купит... И денег не возьмёт... А если сильно войти в роль то может ещё и сам денег даст !
Консерватор отбой. Заказал уже ))) 12 евро + 8 доставка.))) Во я идиот Теперь 10 дней не буду спать с одной мыслью - "как бы братья болгары не кинули" ))) Хотя это же не наши.))) Получу - сделаю детализированную фотосессию котла.