натрапив в неті на сайт з такими приладами Deephunter Detector Jeohunter 3D Dual System Jeohunter Basic Jeoscan 2D System Jeotech LED System Jeotara Bionic System а так як в темах на нашому сайті дійшли однозначного висновку що Jeohunter є непотрібом, то хочеться знати думку більш досвідчених чи дійсно розробили щось що вартує уваги , чи райберт рекламує прилади лохошукачі , бо ці прилади не в темі продаж ,а виділена колонка реклами магазина з цими приладами на сайті
Ну вы же читали темы посвященные этим "чудо приборам"Неужели надо еще что-то обьяснять(после мата обладателей сих девайсов вместо видео реальных тестов) и комментов признанных спецов имевших дело с этими вундервафлями?? Про "Бионики" вообще молчу-даже не представляю на каких мегалохов они рассчитаны в плане продажи... А рекламный баннер на форуме вы и сами можете себе оплатить-и хоть прутики для лозоходцев продавайте.
справа в тому що магазин з продажу цих чуд рекламує РАЙБЕРТ!!!! і я вважаю що реклама сумнівних речей не принесе користі, це так як чорний і білий список
то що тут висить банер "лохошукача" мені також не подобається!..... нічого не зробиш рекламна політика сайта. .... ну а про саме рекламуєме чудо інженерної думки, на гілках цього сайту не одноразово обговорювалось ...нічого добавити!!! .... виробляли б глибинні щупи, думаю попит був би)))
то що тут висить банер "лохошукача" мені також не подобається!..... нічого не зробиш рекламна політика сайта. .... ну а про саме рекламуєме чудо інженерної думки, на гілках цього сайту не одноразово обговорювалось ...нічого добавити!!! .... виробляли б глибинні щупи, думаю попит був би)))