Вітаю щановне товариство. Знову доля занесла мене в польщу, околиці Лодзя. Виліз на горище а тут......
Здоров Микольцю ти що там робиш???Ану давай вези то всьо додому , нащо тобі ті заробітки ? будеш помалу тут то розпихувати ...............
мужику за 50... фанат всього шо літає і має бронь.... тепер вся колекція припадає пилюкою на стрисі. Крім цього))
Модели бронетехники из журнальной серии "Танки мира"(изд-во АМЕРКОМ ) .Здесь уходят по 450грн\шт. Привозите сюда если сможете,всё,если хозяину это не нужно-покупателей море будет.
Здоров друзяко , біблії думаю що не дорогі , а фото може бути цікаве ,закинь на оцінку Як там погода а то в нас жара ...............
6500 ася... хочу взяти щось дешеве і маловідоме. Дешеве тому що маловідоме))) Тут мінелаб новий дешевий вийшов 5 тис грн але то за дорого. Щось до 3 тис щоб міг продати на україні не довго продаючи))
То мій швагро взагалі то... Знайшов фішер ф 2 за 3800 грн. Думаю за такі гроші на Украіні перепродам без проблем.... Пошпортався в одному з гаражів. Знайшов до пассата б 5 мозги,панель керування, панель комфорту, панель аєрберу,табло приборів і т.д. Не військова тематика але для продажі піде,ім те зовсім не потрібно)
Сестра продає те що знаходжу на Украіні. Має з того. Наприклад козацька сокира яка у нас 100-150 грн і то брати не хочуть тут без проблем за 100 злотих
Сам прикол... На ринку. Стоіть чол має столик а там фашистські нагороди,бляхи і різні регаліі. Показую йому бляху царську. Береш? Каже а кламра австрія... Я йому яка нахер австрія ,царська. А той кричить що ти мені будеш розказувати то австрія.... Я в шоці... Чи дурака роблять чи самі дибільні... Кажу гранати береш розбройонні? Всьоо.... Замовк і ніц не знає)))) Достаю кельта гава голіградська. Питаю чи пан зацікавлений в такому придметі? Біліє,сідає і каже то не вольно таке продавати, таким речам місце в музеі... Будуть проблеми з поліцією)))) Короче європа мать іі ))