Вашій увазі пропонуються кастомні глушники виробництва hunter master Якщо ваш основний або єдиний критерій вибору є ЦІНА, то далі можна не читати. Ціна на нижче представлені вироби повністю відповідає єфективності, якості, точності, зручності, вазі, використанним матеріалам, трудоємкості, складності, собівартості та часу для їхнього виготовлення. З усіх питань та замовлення звертатися виключьно у приватні повідомлення. Також гугл вам у поміч. Пропоную вашій увазі саундмодератори власної розробки. Спираючись на власний досвід , маючи у свій час чималеньку кількість різної нарізної зброї, я розробив свою концепцію глушників для нарізної зброї, поступово модернізуючи та змінюючи будову глушника, я думаю що досяг того моменту, коли можна вважати ці системи такими, що задовольняють потребу найвибагливіших користувачів. Не мені розповідати де і як їх використовувати, але я знаю як їх робити та яким критеріям вони повинні відповідати. Мій досвід вже більше 15 років. Не буду поглиблюватися як змінювалася концепція та будова моїх виробів. На сьогоднішній день можу з впевненістю стверджувати що я досяг тих результатів, коли мої вироби можуть претендувати на те, щоб змагатися з кращими зразками глушників відомих брендів з цінником від 20к. Отож перелік продукції. Модульна система Sport-Hunter. Це такий собі конструктор (як АР-15). На базі якого можна зібрати декілька варіантів глушників. Хай то стандарт чи інтеграл з будь якою довжиною інтеграції. Глушник Sport-Hunter стандарт з газблоком ЗЕРО, для півавтоматів від 223 калібру до 308 калібру, цей ще тихіше, але 70-75% зниження, це не мало при вазі 365 грам. при тому, що забезпечена робота автоматики зброї, майже відсутне забруднення казенної частини за рахунок відсутності ефекту ОВЕРГАЗ. Діаметр 51мм довжина 185мм. Приблизно 385 у. е. Тимчасово 300 у.е. Матеріал корпуса авіаційний алюміній, матеріал конусів титан. Покриття тверде анодування з лазерним маркуванням. Най ефективніший з усіх, які я коли небудь розробляв. Глушник Sport-Hunter інтеграл з газблоком ЗЕРО, для півавтоматів від 223 калібру до 300 калібру, це 75-80% зниження звуку при забезпеченні надійної роботи автоматики зброї, майже відсутності забруднення казенної частини за рахунок відсутності ефекту ОВЕРГАЗ. Крім того, у першій камері вбудований закритий дульне гальмо компенсатор реактивного типу, який розвертає гази назад та спрямовує їх через три ступеневий, 8ми канальний лабіринтний радіатор де гази швидко охолоджуються та сповільнюють свій рух. Як результат,сильно знижується сила віддачи. Система 5 ступеневого, 8ми канального газорозвантаження (ЗЕРО) також активно охолоджує та сповільнює порохові гази, які витікають назовні оминаючи отвір у конусах для прольоту кулі, де порохові гази загальмовуються десятьма конусами. У результаті куля не зазнає великого підштовхуючого моменту та обертається навколо своєї вісі більш стабільно, що позитивно впливає на кучність. Задні інтегральні камери виготовляються різної довжини, що дає можливість підібрати оптимальну довжину інтеграції. При інтеграції 100мм довжина глушника 267мм, діаметр 51мм вага 630 грам. ЦІНА 485 у. е. Матеріал корпуса авіаційний алюміній, матеріал конусів титан. Покриття тверде анодування з лазерним маркуванням. ОТВІР ДЛЯ ІНТЕГРАЦІЇ ДІАМЕТР 26ММ. підходить для більшості стволів діаметром до 1 дюйма