Huglu Atrox t

Тема в разделе "Вогнепальна зброя та боєприпаси", создана пользователем Вячеслав Демиденко, 22 авг 2024.

1. Вячеслав Демиденко

Вячеслав Демиденко Schütze

Підкажіть, чи варта дана помпа уваги в якості першої зброї чи дивитись на іншого виробника? Вважаю, краще взяти щось такого типу і вкластись більше в набої та практичну стрільбу.

2. Интересные лоты

1. (в наличии 12 шт.)
      Гумові захоплення-накладки розроблені для магазинів AR15/M4/М16, АК/Сайга/ Вепр. Дизайн цих накладок...
      50 грн.
    2. (в наличии 50 шт.)
      Учбові фальшпатрони у калібрі 5.45х39 від компанії Molotgun. Виготовлені з міцного алюмінію та призн...
      570 грн.
    3. Пристрій для заряджання пістолетних магазинів QBloader Повністю справний та функціональний
      131 грн.
    4. (в наличии 4 шт.)
      СТОИТ БЛИЦ ЦЕНА - НЕ НУЖНО ЖДАТЬ окончания срока,можно купить СРАЗУ! ДРУГОЙ ТЮНИНГ для оружия, смо...
      790 грн.
    5. Купил , а она не рабочая , продаю как ммг
      300 грн.
  3. Romych

Romych Oberleutnant

4. Ігор Гук 2

Ігор Гук 2 Stabsgefreiter

..так варта уваги...я взяв та не жалкую,..в мене Артрокс стандарт 5мс...51см ствол...що для пострілушок та полювання на перо повністю задовольняє, на пушного не вдалось
    користуюсь,Артрокс стандарт,5мс..є прицільна планка,5змінних чоків,51см ствол..вдало полював на голуба..на хутро не склалось..добре б'є тарілки на втулочці на 0,25...в прошлому році (2023)докупив ствол 66см...зброя добра мені подобається...

5. Humster

Humster Schütze

Є один серйозний недолік в цьому виробнику: ненадійний курок. Роки йдуть, а виробник цей недолік не усуває. І його в магазинах вже давно не купити. Stvol зброю на наш ринок завіз, але на комплектуючі забив. Люди самі через токарів замовляють.

Romych нравится это.