Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж Hogue Knives EX01 Knife Black G10 Handle Tanto Blade (3.5" Tumble Plain) Перший ніж в серії Extreme від компанії Hogue, що раніше займалась виготовленням руківʼя для зброї. Надійний, функціональний та хижий. Ніж схожий на автоматичний, але насправді є мануальним. Замок button lock з додатковим замком, що надійно фіксує ніж у відкритому стані. Ідеальна механіка, на клинку форми Drop Tanto сталь 154cm з заявленою твердістю 57-59 HRC. Руківʼя з матеріалу G-10, яку компанія назвала G-Mascus (G-10+Damascus) із за свого процесу виготовлення та вигляду. Має текстуру «піраньї» для кращого зчеплення в руці. Цей ніж про надійність у кожній деталі. Ніж новий, оригінал, в повному комплекті, привезений з США Загальна довжина: 225 мм; Довжина леза: 101 мм; Товщина клинку: 4 мм; Сталь: 154CM; Покриття/обробка леза: Stonewash; Матеріал руків’я: G-Mascus; Механізм відкриття, замок: Button Lock + Safety; Країна походження: USA; Вага: 145 г. Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтесь в ПП! Для швидкого звʼязку пишіть в Телеграм Мої інші теми: Spyderco Paysan Spyderco Paysan Б/В Microtech Scarab 2 Gen 2 Stonewash Standard Microtech Socom Elite Auto Natural Clear Microtech Ludt Gen 2 Tactical Hinderer XM-18 3,5" Spanto Working Finish Spyderco Subvert Sprint Run Carbon Fiber CPM 20CV Zero Tolerance ZT 0640 Emerson Pro-Tech TR-5 Blue CPM-S35VN DPx HEST Milspec 3.0 Sleipner Microtech Socom Alpha Mini T/E Apocalyptic Cold Steel SRK SK-5
Ніж отримав нового господаря. Всім дякую за увагу. Можу привезти цей ніж, або любий інший під замовлення з США. Підписуйтесь на мій аккаунт тут, або в Телеграм-каналі, щоб знати про всі оновлення першими.