Вітаю всіх. Нещодавно потрапив в дтп на хамві. Пошкодив задні ліві двері. Ймовірно треба ставити нові. Отже питання в часі, бо авто потрібно на кожень день, і в тому що в Україні нема в наявності таких як треба(є задні праві). Знайшов в США,але наразі відповіді від продавця не отримав. Хлопці може хто знає де можна взяти. Звісно не за дарма. Буду дуже вдячний.
Доброго вечора хлопці. Всім вдячен за відповіді. Взявся ремонтувати сам. Майже готово. Виявилося що двері зі скловолокна, там тільки рамка по краях алюміній, та деякі деталі що тримають вікно.
Ще по ,,хамві,,обгонна муфта на генераторі,довго не ходить,клиньте її,і буде вам щастя з зарядкою. Ще один нюанс,під мозгами на АКПП з низу стоять електроклапани,якщо буде мех.пошкодження,не буде працювати АКПП. П.м.слідкуйте за рівнем мастила в колісних редукторах,і стан манжет (сальників). Кардан там м'який, боїться мех.пошкоджень. А взагалі машина мені сподобалась.
Хтось по АКПП хамвоських шарить? Дефект такий ,відпускаємо тормоз,стоїть,даєш газ,таке враження ніби 2 відразу вмикається і вибиває помилку.
помилку би зчитати. А так схоже на забитий фільтр або низький рівень масла. В подібних випадках зливав масло в чисту тару на предмет дослідження, стружка, запах, колір.
Хлопці без мене розібрались, 1-основна причина мабуть була в піддоні,був прогнутий в середину,а там мастилоприйомник до піддона 10мм,можливо голодання було. 2- там є електромагнітні клапани(селеноїди) там теж є сіточки,треба промити. 3 -бажаного промити сам радіатор. П.с.до ,,мізгів,,йде жгут,там є місце де його можна перерізати,лишиться аварійна 1 і задня передача,так знаючі підказали,не пробував.