Складний ніж Hinderer XM-18 3,5" Spanto Working Finish

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем gbpgl, 13 жов 2024.

Статус теми:
Закрита.
  1. Продавец gbpgl

gbpgl Stabsgefreiter

Повідомлення:
    446
    Вітаю спільноту!
    Пропоную придбати ніж Hinderer XM-18 3.5 Tri-Way Spanto, working finish

XM-18 - це високоякісний тактичний складаний ніж, створений для максимального комфорту, надійності та довговічності в екстремальних умовах. Модель з лезом довжиною 3,5 дюйма має форму Spanto, яка поєднує в собі найкращі риси спуску для точного різання і посиленого вістря для важких робіт.
    Лезо виготовлене з преміальної сталі CPM 20CV, відомої своєю стійкістю до корозії та здатністю довго тримати заточку. Обробка Working Finish надає клинку матову поверхню, яка чудово приховує дрібні подряпини та потертості, зберігаючи естетичний вигляд навіть при інтенсивному використанні.
    Руків'я ножа виконане з титану з однієї сторони та високоякісного G-10 темно-синього кольору з іншої, що забезпечує міцність, легкість та надійне зчеплення в будь-яких умовах. Замок Frame Lock з сухарем забезпечує надійне фіксування леза під час роботи.
    Ніж Hinderer XM-18 відомий своєю універсальністю та легкою кастомізацією накладок, кліпс, гвинтів та фурнітури.

Новий, оригінал, привезений з США

Загальна довжина: 210 мм;
    Довжина клинку: 89 мм;
    Товщина клинку: 4,2 мм;
    Механізм відкриття, замок: Frame Lock;
    Сталь: CPM 20CV;
    Покриття/обробка леза: Working Finish;
    Матеріал руків’я: Титан, G-10;
    Кліпса 2-позиційна;
    Країна виробник: США;
    Вага: 160 г.

Мої інші теми:

Spyderco Paysan
    Microtech Socom Alpha Mini T/E Apocalyptic
    Spyderco Paramilitary 2 204p Avocado
    Zero Tolerance Hinderer ZT 0562TI
    Benchmade Adamas D2 Black G-10 275BK
    Microtech Exocet Red, Stonewash M390
    Microtech MSI Ram-Lok OD Green/Black Blade
    Spyderco Endura 4 Emerson Wave
    Cold Steel SRK SK-5
    Cold Steel SRK Compact SK-5
    IMG_3916.jpeg IMG_3917.jpeg IMG_3918.jpeg IMG_3919.jpeg IMG_3920.jpeg IMG_3921.jpeg IMG_3922.jpeg IMG_3923.jpeg IMG_3924.jpeg IMG_3938.jpeg

Останнє редагування: 13 січ 2025
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 2 шт.)
      Фіксований штик-ніж M7 від Mil-Tec - це точна копія армійського штик-ніжа, розробленого для однієї з...
      559 грн.
    2. (в наявності 1 шт.)
      Чехол для мультитулa Grrber MP600 и ему подобных. Изготовлен из оригинальной кордуры 1000D Multicamo...
      355 грн.
    3. Ніж міцний бойовий виробництва Франціі Товщина обуху 4 мм. Без люфту
      580 грн.
    4. Пропоную набір ножів для забою свиней, виготовлені під замовлення професійним колієм на оборонному п...
      1000 грн.
    5. Лезо коване з ресори товщиною 4 мм загартоване до 58 од., протравлене в кислоті. Руків'я з черв...
      1050 грн.
  3. Продавец gbpgl

gbpgl Stabsgefreiter

Повідомлення:
    446
    Ніж отримав нового господаря. Всім дякую за увагу.
    Можу привезти цей ніж, або любий інший під замовлення з США.
    Підписуйтесь на мій аккаунт тут, або в Телеграм-каналі, щоб знати про всі оновлення першими.

Статус теми:
Закрита.