Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж Heretic Knives Wraith V4 AUTO Folding Knife 3.75" CPM-MagnaCut Battleworn Black Bowie Plain Blade, Blizzard Aluminum Handles with Black Traction Inlays, Reversible Clip - H002-8A-BLZ Ніж в стані нового, оригінал, повний комплект Це ніж, який виглядає так, ніби його створили в лабораторії майбутнього для елітного загону спецпризначення. Лезо зі сталі Magnacut (довжина близько 95 мм) — баланс між міцністю, різом і корозійною стійкістю, що знищує будь-які компроміси. Покриття “Battle Black” надає клинку бойового характеру — кожна подряпина лише додає йому харизми. Руків’я з алюмінію кольору Blizzard виглядає як замерзла блискавка — світло грає у волокнах, немов крижані тріщини на чорному льоді. Вага — приблизно 120 грамів, і він здається живим у руці: легкий, швидкий, точний. Механіка відкривання — це фірмова плавність Heretic: клац — і клинок вибухає вперед із відчуттям адреналіну. Замок button lock фіксує лезо, як засув бойового затвора. Це не просто інструмент — це естетика сили й стилю, сконцентрована в металі. Кожна деталь — від анодованого спейсера до глибокої кишенькової кліпси — говорить про преміальний рівень. Загальна довжина: 220 мм; Довжина клинку: 95 мм; Товщина клинку: 4 мм; Механізм відкриття, замок: Plunge Lock; Сталь: CPM-Magnacut; Покриття.обробка леза: Blackwash; Матеріал руків’я: Алюміній, Trigrip; Кліпса 1-позиційна; Вага: 120 г. Додаткові фото/відео в ПП Ніж в Києві Вартість: 330$ Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтесь в ПП! Для швидкого звʼязку пишіть в Телеграм Огляд на цей ніж від українського майстра-заточника Віктора Мацикура на YouTube: Посилання Ножі в наявності: Heretic Medusa V3 Tanto Magancut Zero Tolerance ZT 0308 Coyote CPM-20CV Spyderco Slysz Bowie Zero Tolerance ZT0392 PURBLKWC M390 Koenig Arius Gen 4 SPK Lamia Nature Grip Arno Bernard iMamba Hinderer XM-18 S45VN Slicer Non Flipper, Hinderer Tool, Титанова накладка Kasfly Spyderco Sliverax CPM S30V C228CFP Ножі з колекції: ZT, Chaves, Hogue, Klotzli Ножі з колекції: Maxknives x Torpen, Knafs Lander