Продаю збірну модель легендарного гелікоптера AH-64D Apache Longbow в масштабі 1:72 від Italery Ціна: 260грн. Оплата на картку ПриватБанку. Доставка Новою Поштою за рахунок покупця. Набір знаходиться в м. Черкаси.
Розгляну пропозиції по обміну на моделі 1:35, або латунні гільзи німецької артилерії та ящики до них.
Увага акція! Хто придбає до 8 березня, тому доставка Новою Поштою за мій рахунок + приємна знижка на честь настання весни. Після 8 березня буде відновлено старі умови.
Ціна: 239,99 грн. Доставка Новою Поштою за рахунок покупця. Пропозиції щодо ціни чи обміну розглядаються. Звертайтеся!
На передодні Великодня святкова пропозиція: ціна 199грн. та доставка новою поштою за мій рахунок. Акція діє до 14 квітня. Поспішайте.
Ціна: 205грн. Доставка Новою Поштою за мій рахунок. Пропозиції щодо ціни чи обміну розглядаються. Звертайтеся!
Ціна: 175грн. Доставка Новою Поштою за мій рахунок. Пропозиції щодо ціни чи обміну розглядаються. Звертайтеся!
Остання пропозиія! Завтра увечорі знімаю з продажу! Ціна: 150грн. Такої ціни вже ніде немає! Доставка Новою Поштою, Укрпоштою за ваш рахунок.