Гура.

Тема у розділі 'Чорний список', створена користувачем Feuerstein, 12 кві 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Feuerstein

Feuerstein Фанат копа

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    39
    Повідомлення:
    2.304
    Адреса:
    Степь
    Приветствую Камрады! В ноябре приобрел у человека под ником Гура знак из этой темы http://reibert.info/threads/kraskom.427330/ , обсуждать знак тогда не стал,поверив продавцу в легенду о копанном в лесу знаке . Сейчас решил его продать и выложил на обсуждение, и вот что из этого вышло http://forum.violity.com/viewtopic.php?t=1144620 . Как оказалось,это вовсе не знак краскома, а тюнингованный современными умельцами под краскома знак на смерть Ленину. Хотел с Гурой все решить без черного списка,потребовал его вернуть мне 500грн за это рукоблудие, на что он ответил :"Доброго дня. Я купив знак на базарі з приносу принесли якісь копачі сказали що найшли в лісі виставив і продав даже уже не помню коли це було десь в прошлому році а може позапрошлому в любому випадку пройшло дуже багато часу такі питання вирішуються за 3 дні максимум 5 днів а як можна повернути гроші через пару років тим більше що я купив і продав не такій знак ваш мягко кажучи схожий на мій але тільки й того. З повагою" Создал тему,для того,что бы другие не попались на уловки недобросовестного камрада Гуры.

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Цветной аэрозоль (серый-танковый) FARBSPRAY WH PANZERGRAU MATT 400 ML - Универсальная аэрозольная...
      350 грн.
    2. (в наявності 8 шт.)
      Резинка для одягу, та для організації спорядження, якість на рівні не порветься та не розтягнеться к...
      50 грн.
    3. (в наявності 2 шт.)
      Балончик з армійською фарбою (полєвой-сірий) ARMY FARBSPRAY WH FELDGRAU MATT 400 ML - Універсаль...
      350 грн.
    4. Від чого не знаю Вага 1 кг кожної Є аналіз ніби є ванадій і вольфрам Треба пошукати
      600 грн.
    5. (в наявності 3 шт.)
      Щавелевая кислота. 0.5кг. Для очистки находок от ржавчины и металлов от накипи. Кроме того щавелевая...
      89 грн.
  3. Cybermaster

Cybermaster Oberst Клуб взаимопомощи

Повідомлення:
    6.458
    Адреса:
    Киев
    Я пригласил его в тему.

Feuerstein подобається це.
  4. Feuerstein

Feuerstein Фанат копа

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    39
    Повідомлення:
    2.304
    Адреса:
    Степь
    Не желает Гура вступать в дискуссию,хотя приглашение в тему видел.

5. Cybermaster

Повідомлення:
    6.458
    Адреса:
    Киев
    Так ведь там ссылки не было)
    Видать, форум сбойнул, и ссылка не отправилась.

6. Гура

Гура Schütze

Повідомлення:
    150
    Адреса:
    taras. kovalchuk.2013@mail.ru
    Доброї ночі. Раніше не міг відповісти тому що не мав доступу до інтернету бо був у відрядженні по роботі. Я дійсно продавав цей знак на Райберті коли це було я не пам"ятаю приблизно на початку прошлого року я купив його на базарі з приносу мені принисли його копачі я добре їх знаю бо сам копаю в тому що вони його знайшли я не сумніваюсь і продавав я його не чищаним він довго в мене продавався і я впевнений що його всі бачили і ніхто мені не писав що він не такій чи він підробка а Feuerstein написав мені що готовий купити за половину суми бо там поганий стан я по думав і так як їм ніхто не цікавився продав йому а тепер виходить що це підробка бо він його почистив і йому сказали що він не справжній але як оказуїться і колись в дійсності були такі знаки тільки вони називались траурними але знову виясняється що колись їх теж переробляли в краскомовскі знаки бо справжніх краскомовскіх на всіх не хватало. Якщо у вас є фото знака не чищаного то покажіть його щоб всі могли побачить що він копаний а не зроблений мною щоб когось обманути. З повагою

7. Feuerstein

Feuerstein Фанат копа

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    39
    Повідомлення:
    2.304
    Адреса:
    Степь
    Вы ручаетесь,что знак копан и помыт водой.Как тогда объяснить то,что продали Вы мне его в ноябре не чищенным(второе фото), а еще в сентябре он продавался в таком виде и с закруткой?(первое фото)

Images:

4075986jpg_8189639_11636755.jpg
    P1030833.JPG
    Останнє редагування: 19 кві 2014
  8. Cybermaster

Повідомлення:
    6.458
    Адреса:
    Киев
    Нихрена не понял без запятых.

Leibstandarte, Saddam47, Korleone1981 та 3 іншим подобається це.
  9. Гура

Гура Schütze

Повідомлення:
    150
    Адреса:
    Христос Воскрес. Я не знаю я не продавав цей знак з гайкою це не правда у мене не було такого знака я купив його такого як на вашому 2 -му фото ні яких гайок з ним мені не приносили і я не міг його продавати з гайкою бо у мене він був без гайки. Тепер я вже казав що я знаю людину в кого я купив цей знак я з ним домовився про зустрічь в четвер і ще раз запитаю його де він його взяв але якщо чесно я впевнений що він його викопав бо я купував у нього дуже багато і ніколи він підробками не торгував. З повагою

10. Feuerstein

Feuerstein Фанат копа

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    39
    Повідомлення:
    2.304
    Адреса:
    Степь
    Ну Вы же прекрасно видите,что на фото один и тот же знак,только на втором фото он уже застарен под копанину.

11. Гура

Гура Schütze

Повідомлення:
    150
    Адреса:
    Доброго дня. Вчора бачив копача і ще раз перепитав де він його взяв і він сказав мені що він дійсно його знайшов. Коли я купив цей знак я два раза мив його під проточною водою і тільки коли трохи відмив його зробив фото і виставив на продаж. З повагою

12. Frostrunner

Frostrunner Не спеши

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    2.986
    Адреса:
    Киев
    1.Верните деньги, заберите знак и наслаждайтесь им в полной его копанной уверенности.

2.Если вам модератор пишет, что лучше писать с запятыми, то не пожалейте денег, сходите на курсы компьютерной грамотности, и начните писать грамотно. В жизни пригодится.

Rudolf Ribbentrop, Ram@zes, Vladimir N. та 4 іншим подобається це.
  13. Cybermaster

Повідомлення:
    6.458
    Адреса:
    Киев
    Возврат однозначно.

Самсонов, Allex761, Feuerstein та ще 1-му подобається це.
  14. Feuerstein

Feuerstein Фанат копа

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    39
    Повідомлення:
    2.304
    Адреса:
    Степь
    Здравствуйте! Гура был на сайте и никаких движений, воз и ныне там. :smile_14::smile_11:

15. Cybermaster

Повідомлення:
    6.458
    Адреса:
    Киев
    Написал ему еще раз.
    Посмотрим, что из этого выйдет.

16. Feuerstein

Feuerstein Фанат копа

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    39
    Повідомлення:
    2.304
    Адреса:
    Степь
    Тупо игнорирует:smile_11:

17. Cybermaster

Повідомлення:
    6.458
    Адреса:
    Киев
    Ок, решим.

18. Volynyaka

Volynyaka Oberstleutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    508
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    895
    Повідомлення:
    6.650
    Адреса:
    UA
    Хотелось бы знать,как разрулилась ситуация?

19. Feuerstein

Feuerstein Фанат копа

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    39
    Повідомлення:
    2.304
    Адреса:
    Степь
    Никак,никакого возврата денег. Продавец на "морозе". Пусть будет это на его совести.А цена его совести 500 грн.

Senya та Volynyaka подобається це.
  20. Cybermaster

Повідомлення:
    6.458
    Адреса:
    Киев
    Все, навсегда.

obuch59, Desperado, Feuerstein та ще 1-му подобається це.
Статус теми:
Закрита.