Добрий день. Підкажіть по ціні?поверхня сталь, вставка алюмінь.На черепові в районі лобу пробите, думаю що лопатою, а так норм. Дякую.
Стан пічаль. Органічні сполуки зробили свою справу. Тут саме той випадок коли з 1 грн і в люди. On my opinion
Приветствую. Когда-то это была прекрасная кокарда от Steinhauer & Luck первого типа 63 в круге. Исходя из фото, рискну предположить, что очаги коррозии вызваны органикой. К сожалению, объективно оценить данный предмет очень сложно, скажем так, на большого любителя. Полностью в данном вопросе поддерживаю Андрея, тот случай, когда только аукцион с 1 грн. покажет реальную стоимость.
О, только чуть-чуть окислов, и сразу унюхали трупы. Господи, да что бояться какой-то зловещей «органики»? В конце концов, это военный антиквариат. Нагуглите музей Битвы при Висбю. Тоже «фи, органика»? От 50 долларов и выше.
то не органіка, то від лопати.Коли достав її то там свіжий(блискучий) метал був біля отвору, потім я положив її до ємкості з водою, і воно відразу поржавіло, то потім я її достав з ємкості.Якщо дивитись на гудзик збоку, то видно з двох сторін загнуті краї в середину, тобто все вказує на те, що то я її лопатою зарядив.Органіки там і близько непопадало.
Доброго, з Різдвом! Те що там дірка на лобі, тай окисів нема? Ну тоді не знаю, хай буде так, експертам видніше.
Нажаль всі деталі смайла окрім очниць втрачено. Відбулася агресивна корозія внаслідок взаємодії двух груп металів. В данному випадку задня пластина збережена а сфера цинкова або нікелева під фарбою зруйнована. Кіт в мішку...