Камради, багато хто чув про полонини але не бачив, бо не має змоги або часу. Тут я хочу показати тим хто не бачив, хоч трохи красу полонин
гарне відео, згадав ганекдот в тему далекі 2000 роки пасе вівчар отару на полонині, кругом тишина і в цей час лунає стандартна мелодія нокії всі вівці одночасно повертають голови в бік вівчара,а він : - А ну ціхо, то до мене!!
Сидять двоє гуцулів на полонині, тут один каже: - Дивисі ,дивисі, онде з тої скали альпініст полетів! О, щи єден! Гніздо в них там, чи шо?.. У магазин заходить чоловік та й питає: - Товарищ, у вас єсть лєзвия для брітви? - Ні, нема. Покупець пішов, касирка здивовано запитує продавця: - А чому ти йому сказав, що нема? Вони ж ось. - Він мене “товарищєм” обізвав. Хай серпом бриється.
Туманным утром открывается со скрипом дверь в стае на полоныне и выбегает овца.Выходит следом пастух и потягиваясь говоритЭх ещё бы борсчь варить умела.
От це інша справа ! Відпочиваєш душею. Дякую за чудові краєвиди ПиСи : пане Опришку , Ви почали виправлятися !
Так хочеться плюнуть на все, поехать в горы, смотреть на закаты, восходы, снег, туман... Выкинуть с головы мысли о деньгах, работе и суете... Надоело все