große Ziehharmonika oder es ist ?

Discussion in 'Курилка' started by рубероид, Oct 16, 2015.

1. рубероид

рубероид Feldwebel

Я извиняюсь за ссылку..Но ..баян или нет.. я как бы это сомневаюсь..Прошу извинения за ссылку на посторонний ресурс..Но без камерадов с Райберт ..трудно понять случай..
    http://forum.violity.com/viewtopic.php?t=1420464

2. Интересные лоты

1. Распродаж коллекции . Лично сам хорошо упаковываю все свои лоты !!! Лоты разбиваю и комбинирую !!! О...
      280 грн.
    2. Кашкет “шкіперка” (mariner cap) Royal Navy Imper темно-синє вовняне сукно, чорна облямівка вишита д...
      150 грн.
    3. Нова складська фуражка, без фурнітури, є кількість, різні розміри, оптом дешевше
      150 грн.
    4. Швейцарская офицерская кепи (еще называемое "шако&quot, обер-лейтенант. Размер 52, 5 Состояние...
      670 грн.
    5. Фуражка ВМФ Украины Абсолютно новая, складское хранение, в употреблении не была, повреждений нет, к...
      850 грн.
  3. gaucho2

gaucho2 Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    13
    Это конечно жопа, но видно коррозия сильно ослабила металл.:eek:

Кіла2013 likes this.
  4. Кіла2013

Кіла2013 General-major

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    14
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    22
    З болотними чомусь так буває, хотя в порівнянні з копаниною вони виглядають краще
    Я теж колись придбав КМ, в патроннику гільза, був замітний накол капсуля, та й продавець в цьому запевняв? Фена не було то грів на газовій плиті, в результаті шарахнуло і донешко гільзи застрягло в двері, а залізяка залишилася ціла. Після цього завязав з тим черметом, не варе воно того потраченого часу

Efor likes this.