Григорьева Р.И., Ильина М.М. Военный сербско-русский словарь 1946 р. 164 ст. кишеньковий формат 132 * 90 мм стан дуже хороший, може йти на подарунок старт 265 гр. він же й бліц . Доставка Нова -п. за рахунок покупця Укр. -п. 9 гр. рекомендований Лист В продажі до 24 серпня 2014 р. далі наявність книги по запитанню ! ! ! . . .
Я так розумію що це на рахунок - В продажі до 24 серпня 2014 р. далі наявність книги по запитанню ! ! ! З наступного тижня на книгу інші плани , - якщо ніхто не купить . Думаю що цим я не порушую ніяких правил.
Ну як вам не розуміти,якщо ви книгу й продаєте?? тут починають з якоїсь ціни й дуть хіба що до низу, а піднімати ціну на той самий лот заборонено правилами сайту. за це - бан! Щось я трішки не зрозумів про плани. Книгу гортав,знаю. На той час хоч щось,краще,ніж нічого
а де Ви бачите що я піднімаю ціну, - книга виставлена перший раз , на рахунок ціни - старт 265 гр. він же й бліц. це те саме що й фіксована ціна, якщо буду спускати ціну , то по всіх правилах аукціона . Ціна також адекватна...