Каммради, вітаю. Ось найшовся на горищі такий ремінь. Знаю що 100% оригінал, стан чудовий, шкура елестична але трішки почухана. Підкажіть що за ремінь, чи представляє собою якусь цінність, та орієнтовну ціну???. Буду вдячним за різні думки ти висловлювання. З пов.
сделайте фото ремня в развернутом виде и укажите размер. чтобы оценить прягу - фото обратки, зацепа и вилки.
Пока пряга нравится, дополнительные фото лишними не будут. По цене думаю 200долларов, (без ремня), стоит
На пряжці є клеймо С.Т.D. А також є номер на ремні 105, та два клейма один на хлясті C. T. DICK LUDENSCHEN 1942, інше на ремні біля зацепу важко читаєме BRV. KI MEYBURG PHEN ^/o RIJN 1941 Довжина самого ремня без зацепу 105 см
Пряга комплектная 100%, с родным прошивом хляста, это гуд! Ремень- перепрошив зацепа и хлястика. В умелых руках( что бы перешили светлой льняной нитью и слегка застарили), и будет великолепный комплект, так как этот зацеп и жил с этой прягой по жизни, и следы на реверсе пряги, этому подтверждение. Длинна ремня- вобще красота! Замечательный боевой комплект! Мои поздравления. По цене на Украину затрудняюсь ответить, но меньше 350$ отдавать- преступление!
Думаю що ремінь не перепрошивався, так як його привезли після воєнний час так він і дотепер пролежав на горощі, тому такий стан. Цікаво чи можна знайти власника за номером 105. Це реально??? Що означають клейма??? Може у когось є ссилки на літ-ру по цим клеймам. Дуже цікаво знати що цей ремінь собою представляє. Буду дуже вдясним.